Megszűnik a celebgyár - Bye-bye, Moulin Rouge!

Forrás: Facebook/Moulin Rouge Budapest -
mulató Fésűs Nelly Moulin Rouge
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Moulin Rouge 1930 óta meghatározó helye volt a budapesti éjszakának. 2000-ben egy rövid időre bezárt, majd újjáéledt, azonban most végleg vége egy korszaknak. 

Az Operettszínház újjáéleszti a helyet. "Kevesen tudják, de az épület mindig is az Operettszínházhoz tartozott, tőlünk bérelték egy hosszú távú szerződés alapján"- nyilatkozott a Borsnak Lőrinczy György, az Operettszínház főigazgatója - "Sajnos a bérlő nem a tradícióknak megfelelően működtette. Ráadásul rengeteg bérleti díjjal tartoznak, nemcsak az Operettszínháznak, hanem a víz-, gáz- és villanyszolgáltatóknak is. Amikor egyértelmű lett számukra, hogy megszakad a kapcsolat, nem óvták megfelelően az épületet és a berendezéseket, amelyből rendőrségi ügy is lett".

Forrás: Facebook/Moulin Rouge Budapest

Szeretnék, ha művészi tevékenység folyna a Moulin Rouge-ban a diszkó helyett, ezért csatolják hozzá az Operetthez.

Fésűs Nelly, Détár Enikő és Ladinek Judit a Dívák formáció tagjaiként rengetegszer léptek fel a mulató színpadán, hétvégénként pedig fiatalok százai szórakoztak a tánctéren. Sokaknak fog hiányozni a kultikussá vált szórakozóhely.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.