családbővítés Jackie Kennedy Cannes film Natalie Portman szerződés életrajzi film Fekete hattyú Cannes-i filmfesztivál First Lady gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fekete hattyú színésznőjét a legendás Jackie Kennedyként láthatjuk viszont hamarosan a filmvásznon.

Natalie Portman nem csupán a vörös szőnyegen való lépkedés kedvéért érkezett Cannes-ba a héten.

Forrás: AFP/Valery Hache

Az Oscar-díjas színésznő soron következő mozifilmjének szerződését írta alá: ez év végén ugyanis elkezdik forgatni a Jackie Kennedy életéből készülő filmet, amelynek főszerepét a Fekete hattyú törékeny sztárja kapta – írta meg a Deadline.

Az életrajzi ihletésű alkotást, amely az egykori amerikai first lady napjait fogja feldolgozni meggyilkolt férje, John F. Kennedy halála után, a legendás chilei rendező, Pablo Larrain jegyzi majd. Natalie a hírek szerint már 2012 óta érdeklődik a filmszerep iránt, így nem érte váratlanul a felkérés.

5 név, 3 élet - Melyik volt az igazi Jackie?

Stílusos, arisztokratikus elegáns és kifinomult nő volt, öt névvel és három élettel - Jacqueline Lee Bouvier Kennedy Onnassisról szóló cikkünket ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.