A Saul fia főszereplőjét színházi szerepek várják

Cannes szerep színház felkérés nagydíj Röhrig Géza Saul fia főszereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Röhrig Géza, a Saul fia főszereplője elmondta, jól esett neki, hogy magyar és külföldi színészek, többek között, Sophie Marceu, Csákányi Eszter, Kulka János is gratuláltak neki a film megnézése után.

A színész a Mokka adásában azt is elárulta, a Saul fia sikere óta több színházi felkérést is kapott már, ő azonban eddig egyet sem vállalt el.

„Sejtettük, hogy díjat kapunk, de amikor ott ültünk a székben szmokingban, nem tudtuk, mi vár ránk.Minél később hívják fel ugyanis az embert a színpadra, annál nagyobb a díj" – mesélte Géza, akit már több ajánlattal megkerestek a siker óta.

„Nemsokára visszautazom New Yorkba, mert ott élek. Már megkerestek ajánlatokkal, de még nem vetettem rá egyikre sem magam. Színházi megkereséseket kaptam, drámai szerepekre" – mondta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.