Budapesten lép fel a Violetta szereplőgárdája

Forrás: AFP/Laurie Dieffembacq -
koncert Violetta Violetta live Budapest show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas népszerűségnek örvend a hazánkban is futó argentin, tiniknek szóló sorozat, a Violetta. A műsor sztárjai most Budapestre látogatnak.

A Violetta Live elnevezésű előadások az órási érdeklődésre való tekintettel 4 koncerttel lépnek fel a budapesti Arénában. Az előadások augusztus 29-én és 30-án lesznek, és mind a két napon kora délután és este lesznek láthatók, a tévésorozat eredeti szereplőgárdájával. Az élő show a világ több pontján is teltházzal ment.

Forrás: AFP/Laurie Dieffembacq

Maga a turné 95 koncertből áll. A fellépés alatt a szereplők összesen 79-szer öltöznek át, amiből a Violettát alakító Martina Stossel 13-szor. A szervezők szenzációs vizuális effekteket, többek között hó- és konfettiágyút, illetve tűzijátékot ígérnek a rajongók számára, sőt néhány szereplő a közönség felett lebegve is előad majd dalokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.