Dráma! Leállt a próbán a szíve a 41 éves magyar színésznőnek

Kara Tünde Békéscsaba Jászai Mari-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megrendülten áll a színházi társulat a történtek előtt.

"A Jókai Színház társulata megrendülten tudatja közönségével és a szakmával, hogy Kara Tünde Jászai-díjas színművész, a Bernarda Alba háza című színdarab tegnap esti felújító próbáján, mellyel a tárgovistei BABEL F.A.S.T., illetve a sepsiszentgyörgyi Atelier Fesztiválra készültek, váratlanul rosszul lett, a szíve megállt" - adta hírül a békéscsabai Jókai Színház a honlapján.
"A mentősök és orvosok gyors és hosszan tartó munkája eredményeképp sikerült a művésznőt újraéleszteni, jelenleg a gyulai kórház intenzív osztályán kezelik. A társulatot sokkolta az esemény, néma kézszorítással aggódik és szorong érte, küldi az energiáit felé, töretlenül bízva Tünde mielőbbi visszatérésében, felépülésében. A színház a két fesztiválon való részvételt lemondta, a további fesztiválmegjelenésekről a színház vezetése a társulattal egyeztetve később hoz döntést."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.