Kristin Davis kapcsolta fel az Empire State Building fényeit New Yorkban

Forrás: NORTHFOTO -
fény New York sex and the city Empire State Building Kristin Davis
A Szex és New York sztárjának különleges élményben volt része: ő kapcsolhatta fel New York legmagasabb épületének fényeit.

New York sosem alszik – tartja a mondás. A város egyik jelképe pedig az Empire State Building, amelyhez évente milliók látogatnak el, hogy az épület tetejéről csodálhassák meg Manhattant, vagy lentről, az esti fényekben úszó, égig érő építészeti látványosságot fotózzák. Az ikonikus épület igazi zarándokhely a Nagy Almában, nemrég pedig Kristin Davis kapcsolhatta fel a fényeit, ami a színésznőnek hatalmas élmény volt.

Forrás: NORTHFOTO
Megtaláltuk a modern bohócot! A nap képén a papagájemberhttp://www.life.hu/news/20150619-ted-richard-a-papagajember-teli-tetovalasokkal-es-piercingekkel.htmlTed Richard, csak egyszerűen "parrot man"-nek, vagyis pagájembernek nevezi magát, ami elég találó, ha a róla készült fotót nézegetjük.News--Külön sávot kaptak Antwerpenben a séta közben SMS-ezőkhttp://www.life.hu/news/20150615-kulon-savot-kaptak-antwerpenben-a-jardan-seta-kozben-smsezok.htmlIdeiglenesen külön sávot festettek fel a belga Antwerpen belvárosában a séta közben SMS-t vagy okostelefonon más szöveges üzeneteket író gyalogosok számára.News--Megvan, hogy ki lopta el a celebek meztelen fotóit?http://www.life.hu/news/20150611-megvan-ki-lopta-el-a-celebek-meztelen-fotoit-az-fbi-szamitogepeket-foglalt-le.htmlAz FBI lefoglalta azokat a számítógépeket, amelyek részt vettek a tavaly októberi iCloud-botrányban, amikor celebek meztelen fotóit szivárogtatták ki.News--Túlélte az utat a macska, aki 3 héten át tengődött egy konténerben étlen-szomjanhttp://www.life.hu/news/20150622-egy-macska-3500-kilometert-utazott-3-heten-at-etlen-szomjan-egy-kontenerben-es-tulelte.htmlIgaz a mondás: egy macskának 9 élete van. A Miss Pickfordnak elnevezett cica élelem és víz nélkül tette meg a több mint 3500 kilométeres távot Ciprustól Angliába.NewsThinkstockElhunyt a világ legkövérebb férfija http://www.life.hu/news/20150621-elhunyt-a-vilag-legkoverebb-ferfija-carl-thompson.htmlNéhány hete írtunk arról, hogy sokan próbálnak segíteni Carl Thompsonon, a világ legkövérebb emberén. A 33 éves férfi 413 kilót nyomott. Úgy tűnik szíve és tüdeje nem bírta tovább a hatalmas terhelést, Carl elhunyt. News--Cukiságbomba robbant Nyíregyházán: Elefántbébi születetthttp://www.life.hu/news/20150621-elefantbebi-szuletett-nyiregyhazan.htmlMegszületett a Nyíregyházi Állatpark nőstény elefántjának, Kwanzának borja. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.