Christopher Lambert Miss Universe Hungary világsztár Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas várakozás övezte, ki teszi tiszteletét idén a világsztár a Miss Universe Hungary döntőjén. Most végre lehullt a lepell.

Andy Vajna és Vajna Tímea szépségversenyén 2014-ben Antonio Banderas tette tiszteletét, idén június 6-án pedig Christopher Lambert francia színész és producer jelenlétére számíthatunk az Erkel színházban a Miss Universe Hungary döntőjén.

Első filmszerepeit a 80-as évek elején kapta, majd sikerrel tűnt fel a Greystoke – Tarzan, a majmok ura című kalandfilmben, első elismerését azonban Luc Besson Metrójában aratta, melyért César-díjjal jutalmazták. Máig legjellemzőbb alakítása, Connor MacLeod, a halhatatlan skót a Hegylakó címszerepében, pedig végre elhozta számára a kívánt népszerűséget, melynek révén ma is sokan csak a hegylakóként ismerik őt.

Christopher Lambert Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.