Napi bölcsességek: íme, az 5 kedvenc Bridget Jones-idézetünk

szingliség Bridget Jones szingli idézet Bridget Jones naplója Bridget Jones: Mindjárt megőrülök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszerűen odavagyunk a csetlő-botló, súlyproblémákkal küzdő szingliért, Bridget Jonesért, akinek boldogságáért lélegzetvisszafolytva szurkoltunk. És persze irigyeltük is őt a szexi Mr. Darcy miatt. Íme, az 5 kedvenc idézetünk Bridgettől!

1. "Ha szeret valaki, az olyan, mintha pokrócba lenne bugyolálva a szíved."

2. "Hivatalosan tanúsíthatom, hogy manapság a férfiszívet nem a szépséggel, a koszttal, a szexszel, vagy a jellem csáberejével lehet megfogni, hanem csakis azzal a képességgel, hogy tudunk-e kissé közönyösnek mutatkozni."

Forrás: AFP

3. "Általánosan elfogadott tény, hogy abban a pillanatban, mihelyt az életed egyik területe helyreáll, egy másik látványosan ízekre hullik."

4. "A szempillafestés alatti szájtátás szükségessége egyike a természet megmagyarázatlan nagy misztériumainak."

5. "A probléma az, hogy álomvilágban élünk, örökké a múltba, vagy a jövőbe nézünk, ahelyett, hogy élveznénk a jelen pillanatot."

Ki lesz az új Bridget Jones? Sosem találnád ki!

Mivel Renee Zellweger arca a plasztikai beavatkozásoknak köszönhetően jelentősen megváltozott, úgy tűnik, nem játszhatja el Bridget Jones szerepét a harmadik, most készülő mozifilmben. A Life.hu cikkét ITT olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.