Megérkezett a Balaton Sound nulladik napjának sztárja, Oliver Heldens!

Oliver Heldens Balaton Sound 2015 Balaton Sound 2015 Life
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megérkezett és bejelentkezett Zamárdiból a nulladik nap sztárja, Oliver Heldens DJ. Egy szálloda erkélyéről mosolyogva üdvözölte a fesztiválozókat.

A nulladik napon este, a Nagyszínpadon lép fel az ambiciózus és rátermett holland DJ-producer, született tehetség. Tiësto pártfogoltja, akinek minden képessége megvan ahhoz, hogy a jövőt meghatározó elektronikus zenészek élcsapatát erősítse.

Forrás: Fabebook/OLiver Heldens

A most húsz éves zenész változatos hangzásvilágú, dallamos, mozgalmas és önfeledt táncra csábító deep house-ban utazik, olyan nagy nemzetközi kiadóknál jegyzi munkáit, mint a Spinnin’ Records vagy a Musical Freedom, az elektronikus tánczene nagy reménységeinek felismerésben megvezethetetlen rádiós műsorvezető, Pete Tong pedig tavaly az évet meghatározó producerek között említette nevét.

"Hey Hungary!Ready for Balaton Sound Official?? I am!" - posztolta ki.

Koncert után sem unatkozott...

Forrás:Facebook/Oliver Heldens

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.