közúti baleset baleset újraélesztés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felborult egy autó Nagyrábé és Bakonszeg között péntek délután, egy tízéves gyereket újraélesztettek a mentők a helyszínen - közölte az MTI.

Az újraélesztést követően a kisfiút mentőhelikopterrel a debreceni Kenézy kórház traumatológiai osztályára vitték.

Forrás: Thinkstock

Az autó, amelyben hárman - egy felnőtt és két gyerek - utaztak, árokba hajtott és a tetejére borult. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók az egyik gyereket, aki az autóba szorult, feszítővágó segítségével szabadították ki. A kocsiba szorult gyerek súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, a felnőtt sofőr és a másik gyerek is súlyosan megsérült.

Egy másik balesetben is megsérült egy gyerek Hajdú-Bihar megyében péntek délután, amikor Debrecen és Hajdúszovát között két személygépkocsi frontálisan összeütközött. Erről a helyszínről egy súlyos sérültet, illetve megfigyelésre a gyereket vitték a mentők a debreceni Kenézy kórház baleseti sebészetére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.