Itt egy újabb szenzációs magyar találmány - Már most rajong érte a világ!

találmány külföld térkép stressz Budapest dizájn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal formatervező, Sátor Dénes alkotása már bejárta a világhálót, és hatalmas népszerűségnek örvend.

A gumiból készült, oxigénnel töltött stresszlabda egy Budapest-térképet ábrázol. A működése roppant egyszerű. Ha összenyomjuk, akkor szó szerint rázoomolhatunk egy általunk kiválasztott területre, ha pedig elengedjünk, akkor visszatérhetünk az eredeti pozícióba. - írja a Világevő.

Forrás: labsator.tumblr.com

"A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem végzős formatervező hallgatója vagyok. Felvidéken születtem, de az egyetem miatt Budapesten élek jó pár éve. Nagyon szeretek utazni, és szeretem a térképeket, sokat foglalkoztam a témával. Az ötlet egy lufi felfújása során jött, amin egy boldog születésnapot felirat állt." – mesélte Dénes.

A találmány jelenleg még nincs forgalomban, egyelőre csak egy terv, de alig várjuk, hogy megkezdődjön a gyártás. Több külföldi, dizájnnal foglalkozó oldal már fel is fedezte a magyar alkotást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.