Köteles László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Belgiumban játszó magyar futballista a hétvégén egy leukémiával küzdő, Lins nevű kislánnyal a karján ünnepelt a közönséggel és csapatával.

Köteles László a belga Genk magyar kapusa, a hétköznapokban is nagy népszerűségnek örvend Belgiumban, ám különleges tette után még többeknek beírta a nevét a szívébe. Köteles, miután klubja szombaton 2-1-re legyőzte a Westerlo együttesét, a megszeppent Linsszel ünnepelt. A kislány később boldogan mesélt az élményeiről egy belga portálnak - írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

Forrás: Youtube

"Ő az én hősöm, és én az övé. Csak négyéves, de úgy küzd, mint egy igazi harcos, és nem egy jobb szerződésért vagy bármiféle sikerért. Valami sokkal nagyobb dologért, az életéért! Egy ellenség és nem egy ellenfél ellen. És győzni fog! Ő a legnagyobb hős, a neve Lins..." - írta ki a Facebookra Köteles László.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.