A Trónok harca sztárja, Emilia Clarke lett az év nője

Forrás: AFP/Jason Merritt -
díj GQ magazin elismerés Trónok harca Emilia Clarke
A sorozat egyik legnépszerűbb karakterét megformáló Emilia Clarke nyerte el a GQ magazin "Az év nője" elismerését. A színésznőnek pedig még egy vicc, és egy szép gesztus is futotta az erejéből köszönőbeszédében.

A GQ magazin minden évben megrendezett díjátadóján Emilia Clarke győzedelmeskedett "Az év nője'" kategóriájában. A Trónok harca színésznője frappánsan köszönte meg a díjat.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Királynők és kurtizánok - beindultak a Trónok harca hősnői

A női sors Westeroson cseppet sem leányálom: minden idők tán legnagyobb szabású televíziós szériájának műfaja ugyan történelmi fantasy, de ez a kosztümös fantáziavilág kegyetlen kihívásokat állít a benne élők, különösen a nők elé. A Life.hu korábban ITT írt arról, milyen típusú karakterek képviselik a szebbik nemet a Trónok harcában - no és mit tudhatunk az alakítóikról?
Szexi képeken a Trónok harca hősnőjehttp://www.life.hu/trend/20150818-natalie-dormer-a-tronok-harca-sztarjarol-szexi-kepek-keszultek-egy-magazinba.htmlA nagy sikerű sorozat egyik legdögösebb színésznőjét, Natalie Dormert vetkőztette le néhány kép erejéig egy amerikai magazin.TrendOrigoA Trónok harca és Taylor Swift is bekerült az új Guinness-rekordok könyvébehttp://www.life.hu/kult/20150902-a-tronok-harca-es-taylor-swift-is-bekerult-az-uj-guinness-rekordok-konyvebe.htmlA Trónok harca című filmsorozat, Taylor Swift, Shakira, Ed Sheeran és a One Direction is bekerült az új, szeptember 10-én megjelenő Guinness-rekordok könyvébe.Kult--Szépészeti beavatkozáson vett részt a Trónok harca sztárja?http://www.life.hu/drlife/20150623-emilia-clarke-a-tronok-harca-sztarja-feltotette-az-ajkait.htmlSenki sem gondolná a Trónok harca gyönyörű Daenerys Targaryenjét megformáló Emilia Clarke-ról, hogy elégedetlen lehet a testével. Pedig az Instagram oldalára feltöltött képeiből úgy tűnik, apró változtatásokat hajtott végre magán. Dr. LifeOrigoMegvásárolható a Trónok harca dildótrónjahttp://www.life.hu/news/20150621-megvasarolhato-a-tronok-harca-dildotronja.htmlKi tudja, hány nemesi család fog egymással szembeszállni a közel 300 ezer forint értékű dildótrónért. News--Egy oroszlán átharapta a torkát a Trónok harca munkatársánakhttp://www.life.hu/news/20150603-egy-oroszlan-atharapta-a-torkat-a-tronok-harca-munkatarsanak.htmlEgy dél-afrikai vadasparkban harapta át egy nő torkát a megvadult oroszlán. NewsOrigoHatalmas fordulat a Trónok harca fináléjábanhttp://www.life.hu/kult/20150615-a-tronok-harca-elkepeszto-fordulattal-zarult.htmlElképesztően izgalmas befejezéssel zárult a Trónok harca 5. évada. A rajongók jogosan hördültek fel az eseményeken.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.