Hatalmas fordulat a Trónok harca fináléjában

Forrás: HBO -
sorozat Kit Harington videó Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően izgalmas befejezéssel zárult a Trónok harca 5. évada. A rajongók jogosan hördültek fel az eseményeken.

Vigyázat, a továbbiakban spoilerveszély! A Trónok harca eddigi évadai sem nevezhetőek izgalommentesnek, most azonban az igazán fanatikus rajongók is elképedve figyelték a képernyőn történteket. Egy igen fontos karaktert „vesztettünk” el, név szerint Havas Johnt. A sorozat végén azt láthatjuk, hogy Johnt súlyosan megsebesítik, történetesen három késszúrás éri a lapockájánál, és összeesik.

Kit Harington Forrás: HBO

A nézők rögtön hőzöngésbe kezdtek, és elkezdték visszakövetelni sokak kedvenc karakterét. Akik olvasták a könyveket, tudják, hogy az utolsó kötet, A tűz és jég dala pontosan ezzel a fordulattal zárul, így a sorozat készítőinek okosan kell majd megoldani a folytatást, az író George R. R. Martin közreműködésével.

A harmadik évad hasonlóan döbbenetes véggel zárult, akkor pár rajongóról készült egy felvétel, amin ők is megnézhették az utolsó képsorokat:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.