Megszületett Liptai Claudia és párja "szerelmének gyümölcse"

mák barack Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia szerelem gyümölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő és kedvese, Pataki Ádám cukrász szerelme egy tortában öntött formát, ráadásul nem is akármilyenben.

A manapság cukrászkodással foglalkozó Claudia és párja közös erővel alkották meg a Mákszemnyi barack elnevezésű tortát.

„A boldogság jutott róla eszembe, és az, hogy általában mindig csak egy csöppnyi, illetve ha már mákról van szó, akkor szemnyi. Az első verzió így a Mákszemnyi boldogság volt, majd jött a Mákszemnyi barackság, ám mivel azt nehéz kimondani, ezért lett csak Mákszemnyi barack a neve. Hát így lettem ennek a finomságnak a keresztanyja!” – mondta a nagyon szerelmes színésznő a Blikknek.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A cukormentes édességről beszélve valósággal áradozott a párjáról, aki szerinte egy igazi művészember: „Ádám számomra olyan, akár egy szobrász, egyszerűen elképesztő, ahogy alkot.

Claudia még abba is beavatta az olvasókat, miért is működik olyan jól a kapcsolatuk: „Úgy és olyannak szeret, amilyen vagyok; nem akar legyőzni, én pedig permanensen rajongok érte! Amúgy volt már forgatásomon, és bizony elmondta a véleményét; kritizál, ha úgy érzi, és persze ha van mit.”

A cukormentes torta ötlete egyébként Ádámtól származik, aki ezzel akart tisztelegni az édesapja, Pataki János cukrászmester előtt a halálának egyéves évfordulóján. „Ádám édesapja cukorbeteg volt, ezért is volt számára fontos az ország diabetikus tortája verseny létrehozása. Idén ezt a versenyt Pataki János emlékére ajánlották, így egyértelmű volt Ádám számára, hogy ő is elkészít egy édességet. Ebben a mákos-barackos finomságban benne van minden sze­retete” – áradozott a tortáról Claudia, akinek párja mindenben kikérte a véleményét.

„Határozott elképzelései voltak, de mindig kikérte a véleményem. Igaz, még rengeteget kell tanulnom a cukrászatról, de nagyon örültem annak, hogy kíváncsi volt, mit gondolok. Temérdek alkalommal lesütötte, változtatott rajta. Közben a külsőségeket tekintve hallgatott rám.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.