Így még sohasem láttad Liptai Claudiát

cukrász TV2 cukrászda Liptai Claudia tanulás szakma mesterség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmutatjuk, hogy hogyan tanul Liptai Claudia, aki új szakmájának rabjává vált, és mindent megtesz azért, hogy tökélyre fejlessze tudását.

A népszerű műsorvezető beleszeretett a bonbonkészítésbe, innen pedig egyenes út vezetett a pozsonyi kiflik és a Rákóczi-túrósok világába. Liptai Claudia hamarosan cukrászként debütálhat.

"Panka kérdezte tőlem: »Anya, ha ezt fogod csinálni már nem leszel híres?« Mondtam neki, hogy ez nem múlik el, mint a nátha. Azzal is sikerült megnyugtatnom, hogy majd együtt sütünk finom süteményeket" – nevetett Claudia, aki még saját cukrászda nyitásában nem gondolkodott.

Trokán Péter botrányt okozott egy iskolai bulinhttp://www.life.hu/bulvar/20150602-trokan-peter-szinesz-botranyt-okozott-egy-iskolai-bulin-mert-nem-ugy-tancolt-ahogy-kellett-volna.htmlA színész gyermekkori fotóit mutatta meg a FEM3Café adásában és egy botrányos emléket is felidézett.TV + Bulvár--Pál Dénes otthagyja az énekesi pályát?http://www.life.hu/bulvar/20150602-pal-denes-a-tv2-the-voice-gyoztesenek-karrierjeben-barmikor-valtozas-lehet.htmlPál Dénes legújabb dala, melyet részben ő írt, az útkeresésről szól. Az énekes szerint ez egy állandó folyamat, ő például középiskolás kora óta énekel, de elképzelhetőnek tartja, hogy öt év múlva már mással fog foglalkozni.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huTóth Gabi berágott egykori mentoráltjárahttp://www.life.hu/bulvar/20150601-toth-gabi-enekesno-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentora-beragott-egykori-mentoraltjara-trap-kapitanyra.htmlMentor és mentoráltja, Trap kapitány az erdőmentő akció közben szólalkozott össze, mert mindketten elég céltudatosan képviselték a véleményüket.TV + Bulvár--Kínos dolog történt a sztárral, amikor átvette csillagát Hollywoodbanhttp://www.life.hu/bulvar/20150603-bobby-flay-sztarszakaccsal-kinos-dolog-tortent-amikor-atvette-csillagat-a-hollywoodi-hiressegek.htmlBobby Flay sztárszakács épp megköszönni készült a rendkívüli elismerést, amikor egy váratlan vendég jelent meg a feje fölött. Vajon a megcsalt feleség keze lehet a dologban?TV + Bulvár--Világsztár nyaral a közelben! Salma Hayek alig egy karnyújtásnyira vanhttp://www.life.hu/bulvar/20150603-salma-hayek-hollywoodi-szineszno-a-kozelben-olaszorszagban-nyaral.htmlA gyönyörű hollywoodi színésznő már megkezdte jól megérdemelt pihenését, nem is olyan messze tőlünk. TV + Bulvár--Legerszki Krisztina: "Mindenki gyűlölt, mint az állat"http://www.life.hu/bulvar/20150602-legerszki-krisztinatol-a-tv2-joban-rosszban-szinesznojerol-kiderult-mindenki-gyulolte.htmlA Jóban Rosszban színésznője elárulta, állandóan szeretethiánnyal és kisebbségi komplexussal küzdött. Gyerekként az osztálytársai elfordultak tőle, ráadásul a szülei válása is mély nyomot hagyott benne.TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.