Barátnője aggódik Gombos Edináért

Forrás: TV2 -
barátnő aggódás Gombos Edina életjel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gombos Edina és férje, Alberto minden kapcsolatot megszakítottak ismerőseikkel, amióta Miamiba költöztek. A műsorvezető egyik barátnője már nagyon aggódik.

A Story magazinnak szólalt meg Gombos Edina egyik barátnője, aki neve elhallgatását kérte. A műsorvezető és családja augusztusban költözött Miamiba, de ismerőseik úgy tudták, csak nyaralni mennek.

Forrás: TV2

Edina barátnője állítja, hogy a tévés már hónapok óta nem jelentkezett. Ráadásul Facebook-oldalát is törölte, rajongóival sincs már kapcsolata.

Legutóbbi hír, amit adott magáról TV2-n keresztül üzent a következő volt: "Köszönöm az aggódást, minden a legnagyobb rendben van velünk." Barátaik szerint azonban nincs minden rendben, ha Edina ennyire szűkszavú.

Hordanak a hazai celebnők egyáltalán melltartót? - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20151014-hord-melltartot-aleska-diamond-larion-zoe-singh-viki-tolvai-reni.htmlIzgalmas témáról faggatta a hazai celebnőket a Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté. A hírességek majdnem belepirultak a kérdésekbe. TV + SztárokThinkstockCseke Katinka egyetemista szeretne lenni: Simogatja a könyveket!http://www.life.hu/sztarok/20151014-cseke-katinka-egyetemista-szeretne-lenni.htmlA Jóban Rosszban színésznője arra készül, hogy jövőre újra visszaül az iskolapadba. "Azt érzem, muszáj" - mondta. TV + Sztárok--Szűcs Judith elárulta az örök fiatalság titkáthttp://www.life.hu/sztarok/20151012-szucs-judith-elarulta-az-orok-fiatalsag-titkat.htmlSzűcs Judith még reggel is kirobbanóan energikus, és az alakja is bomba még mindig. De vajon mi a titka? Elárulta. TV + Sztárok--Varnus Xavér reagált a Havas-cikkrehttp://www.life.hu/sztarok/20151009-varnus-xaver-reagalt-a-havas-henrik-cikkre.htmlVarnus Xavért nem értintették jól a cikkek, amelyek arról szólnak, hogy Havas Henrik hogyan reagált a Heti Hetesből való távozására. TV + Sztárok--Emlékszel még VV Alexára? Így fest mosthttp://www.life.hu/sztarok/20151013-vv-alexa-a-valo-vilag-6-jatekosa-most-igy-nez-ki.htmlElső ránézésre azt hittük, a VV5-ös, majd Alekosz feleségkereső műsoros Veronika csapott fel egy szemüveget, de aztán rájöttünk, ez bizony VV Alexa. TV + SztárokOrigoGáspár Lacinak ítéltük a Sztárban sztár legjobb lába díjáthttp://www.life.hu/sztarok/20151011-gaspar-laci-whitney-houstonna-alakult.htmlMajka szerint Liptai Claudiára hasonlított Gáspár Laci, mikor Claudia még a Szomszédokban játszott. Tilla szerint inkább Dr. Bubó Ursulájára. Szerintünk mindegy, hogy kire, de nagyon jó lábai vannak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.