"Arany- és platinalemezeket akarunk" - Gáspár Győző újra énekelni fog

Forrás: Facebook/Gáspár Győző -
Kunovics Katinka Gáspár Győző Völgyi Zsuzsi Romantic Győzike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Győzike ismét színpadra fog állni, méghozzá nem is akárhogy. Újra összeáll ugyanis régi zenekara, a Romantic.

Mint ismeretes, Gáspár Győző a Mokka szerda reggeli adásában erősítette meg: több év kihagyás után újra összeáll népszerű zenekara, a Romantic, mely még 2006-ban oszlott fel Győzike tévés karrierje miatt.

Gáspár Győző. Forrás: Facebook/Gáspár Győző

Úgy tudni, a népszerű zenekar a régi felállásban, Kunovics Katinkával - aki nemrég kénytelen volt elhagyni kislányát - és a már férjezett Völgyi Zsuzsival indul újra.

Lapinformációk szerint az újra összeálló zenekarban ezentúl is igazságosan, háromfelé osztják majd el a gázsit. "Még mindig megállítanak az utcán, mikor lesz újra Romantic, mikor térünk vissza?!" - mondta a Borsnak Kunovics Katinka, miután szerda reggel, a TV2 Mokka című műsorában bejelentették, hogy újra összeáll a nagy sikerű csapat.

Győzike régi álma vált ezzel valóra.

Kunovics Katinka. Forrás: facebook/Kunovics Katinka

"Hoztam egy rossz döntést 2007-ben. Egy gyöngyösi fellépés után a hotelszobában hárman lefeküdtünk egy ágyra és azt mondtam a lányoknak: én lerombolom ezt a várat" - nyilatkozta Gáspár Győző, aki akkor a televíziós karriere miatt fordított hátat a formációnak.

"Azóta is voltak kísérletek, hogy valamit csinálhatnánk együtt, de most jött el a megfelelő alkalom. Nekem nincs semmilyen szerződésem, Katinka hazatért az ötéves hajóútjáról, ahol szintén énekelt, meg szeretne állapodni itthon, és Zsuzsi is szabad. Amikor megkerestek a lányok, azt mondtam: csináljuk! A régi nagy slágerekkel bármikor színpadra tudunk állni, de több zeneszerzőt és kiadót meghallgatunk, mit tudnak ajánlani.

Egy már most biztos: novemberben New Yorkban lépünk fel, az ottani magyarok meghívásának eleget téve" – újságolta örömittasan.

Győzike azt is elmondta, hogy nem a pénz motiválja őket. "A gázsi ezentúl is igazságosan kerül elosztásra, háromfelé. De nem ez az igazi motiváció, díjakat, arany- és platinalemezeket akarunk" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.