Maradj talpon! (vetélkedő) Gundel Takács Gábor cukorbetegség család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, életét vesztette egy néző a Maradj talpon! forgatásán. A 32 éves Kingát már végső nyugalomra helyezték, de a szerettei még mindig értetlenül állnak a halála előtt.

Egyelőre nem tett feljelentést gyilkosság gyanúja miatt András a Gundel Takács Gábor által vezetett Maradj talpon! című műsor egyik felvételén elhunyt Kinga halálának ügyében – írja a Blikk.

MTVA

A férfi, a cukorbeteg fiatal nő közeli barátja korábban azt mondta a lapnak, hogy biztos benne, valaki manipulálta Kinga életmentő inzulinját, ezért történhetett meg, hogy amikor a nő rosszul lett a műsor felvételén, kiderült, hogy nincs nála a megfelelő adag inzulin.

"Mindig volt nála inzulin, pontosan tudta, hogy milyen beteg, és azt is, hogyan kell rendben tartania a vércukrát" – mondta András, akinek egyelőre nem volt ideje bemenni a rendőrségre, hogy feljelentést tegyen, de a tervétől nem áll el, és azt állítja, pontosan tudja, ki manipulálhatta Kinga gyógyszerét, és ki állhat a nő halála mögött.

A lány családja a temetést követően nyilatkozott: "A múlt héten temettük el a kis unokámat a marosvásárhelyi temetőben katolikus szertartás szerint. Nem tudom, mi történhetett vele, mert a cukrán kívül soha semmi baja nem volt" – mondta Erzsike, Kinga Erdélyben élő nagymamája.

"A lányomék azt mondták, a stúdióban ki akarta venni az inzulinját, de semmi nem volt benne. A testvérét még a helyszínről felhívta telefonon, hogy nem érti, miként fordulhatott ez elő, mert mindig volt benne elég adag. Ezt követően hívták az orvost, aki a műsorban volt. Ő beadott neki valamit a helyszínen, utána elájult. Hívták a mentőhelikoptert, de már nem tudták felébreszteni. Ennek nem szabadott volna megtörténnie..."

Azt gondoltuk, hogy a történtek után legalább eljön valaki a temetésére a tévétől, de senkit nem láttam.

"Még a búcsúztatóra is a testvérek, a rokonok és a szülők rakták össze a pénzt" – mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.