Megdöbbentő! Lelkésznek tanul a móri mészárlás elítéltje

Forrás: MTI -
mészárlás mészáros teológia lelkész Weiszdorn Róbert móri mészárlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő dolgot vett a fejébe a móri mészárlásért elítélt Weiszdorn Róbert, aki teológiát tanul, és azt határozta el, hogy börtönlelkész lesz belőle. 

Weiszdorn Róbert életfogytiglani fegyházbüntetését tölti, a börtönben már a gimnáziumot is kijárta, kitűnőre érettségizett és idén egy rangos felsőoktatási intézmény hittudományi szakára is felvették, ahol teológiát, vagyis vallástant tanul. A Blikk szerint a célja ugyanis az, hogy börtönlelkész lehessen és segítsen sorstársainak megtalálni az Istenhez vezető utat.

Forrás: MTI

A móri mészárlás elítéltjéhez úgy járnak be az oktatók a fegyházba, hogy felkészíthessék a vizsgáira. "Szorgalmazom a tanulását, segíthet, hogy feldolgozza a szörnyű bűncselekményt, és célt adjon életének" – mondta a lapnak Lichy József, Weiszdorn ügyvédje.

Ugrik a családi pótlék, ha nincsenek meg a védőoltások?http://www.life.hu/news/20151014-megvonhatjak-a-csaladi-potlekot-azoktol-akik-nem-adatjak-be-a-kotelezo-vedooltasokat.htmlSúlyos következményei lehetnek a jövőben, ha egy család nem adatja be hat évnél fiatalabb gyerekének a kötelező védoltásokat. Ilyen esetben ugyanis megvonhatják a családi pótlékot is. News--Édesapja mellé temették Jim Carrey öngyilkos exbarátnőjét, Cathriona White-othttp://www.life.hu/news/20151010-eltemettek-jim-carrey-ongyilkos-ex-baratnojet-cathorina-white-ot.htmlMegható szertartás keretein belül, édesapja mellett helyezték örök nyugalomra Cathriona White-ot, Jim Carrey egykori barátnőjét, aki nemrég gyógyszerekkel vetett véget életének. A temetésén egykori szerelme, a hollywoodi színész is részt vett. News--Háromszor öklelte fel a bika, de épségben megúsztahttp://www.life.hu/news/20151008-haromszor-oklelt-fel-a-bika-spanyolorszagban-de-meguszta.htmlHáromszor öklelte fel a bika, mégis, csodával határos módon, komoly sérülések nélkül megúszta az esetet egy férfi a kelet-spanyolországi Almassora városában rendezett bikafuttatáson - adta hírül az El Periódico Mediterráneo című napilap. News--Tizenhét év után fogták el a csecsemőgyilkos anyát Székesfehérváronhttp://www.life.hu/news/20151006-tizenhet-ev-utan-fogtak-el.htmlElfogtak egy 34 éves nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy még 1998-ban megölte és egy szeméttárolóba dobta újszülött gyermekét Székesfehérváron - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kedden. News--Drámai! Így gyilkolhatták meg Bobbi Kristina Brown-thttp://www.life.hu/news/20151010-igy-gyilkolhattak-meg-whitney-houston-lanyat-bobbi-kristina-brownt.htmlMegdöbbentő részletek láttak napvilágot arról, hogyan végezhetett Whitney Houston lányával kedvese, Nick Gordon. News--Visszavehetik Lajcsi állami kitüntetéseit?http://www.life.hu/news/20151010-galambos-lajos-allami-kitunteteseit-is-visszavehetik.htmlAmennyiben jogerősen elítélik, sajtóhírek szerint akár állami kitüntetéseit is visszavehetik Galambos Lajostól, aki jelenleg előzetes letartóztatásban van. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.