Megtört Benzema! Beismerő vallomást tett a Real Madrid játékosa

Forrás: AFP -
játékos szexvideó zsarolás focista Karim Benzema beismerő vallomás futballsztár Mathieu Valbuena
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig határozottan tagadta, hogy köze lenne a csapattársa, Mathieu Valbuena elleni szexvideós ügyhöz, a napokban azonban elismerte: közvetített a zsarolásban.

November 5-én nyilvánosságra került a telefonbeszélgetés, amelyben Karim Benzema és gyerekkori barátja, Karim Zenati 20 percen át beszélgettek Benzema csapattársát, Mathieu Valbuenát érintő szexvideós zsarolásról.

Mathieu Valbuena és Karim Benzema Forrás: AFP

Bár Benzema ügyvédje ezután perrel fenyegetett mindenkit, nemrég kiderült, hogy még a felvétel nyilvánosságra kerülése előtt beismerő vallomást tett a Real Madrid 27 éves játékosa - írja az ASNews. A rendőrségnek tett vallomásában elmondta: ő volt a kapocs Zenati és csapattársa, Valbuena között, indoklása szerint azért tett ilyet, mert nagyon szereti a bűnözővé vált gyerekkori barátját, akit végig támogatott akkor is, amikor még a börtönben volt, és csak jót akart neki azzal, hogy segít egy törvényellenes ügyben.

A bűnözők 150 ezer eurót (46,75 millió forintot) követeltek a Lyon focistájától azért, hogy ne kerüljön nyilvánosságra a felvétel, amelyen barátnőjével szexelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.