Friss! Galambos Lajcsi teljesen összeomlott a beszélőn

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Galambos Lajos áramlopás beszélő látogatás gyerekek börtön Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon megviselte lelkileg gyermekei látogatása Galambos Lajost, aki szeptember 24-i letartóztatása óta most először láthatta őket. 

Sokáig nem akarta, hogy börtönben lássák a gyerekei, de egy bírósági határozat miatt egy ideje telefonon sem beszélhet már velük, ezért döntött végül úgy, hogy él a havi egy beszélő lehetőségével. Az első találkozás azonban teljesen összetörte a mulatóskirályt.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Lajcsi az ügyvédjén keresztül megtörten üzente a Blikknek arról, miként élte meg a találkozást gyerekeivel. "Büszke vagyok a gyere­keimre, mert nagyon felnőttként viselkedtek a beszélőn. Amikor azonban elmentek, végtelen ürességet és szomorúságot éreztem magamban" – tolmácsolta Lajcsi szavait ügyvédje, Berényi András. Hozzátette: mély és tartalmas volt a beszélgetésük, de Lajcsit és a gyerekeket is nagyon megviselte. "A kamasz gyereknek érthetetlen, hogyan kerülhetett ügyfelem rács mögé. Természetesen hisznek édesapjuk ártatlanságában, és remélik, hogy karácsonyra mégis hazatérhet" - folytatta az ügyvéd, aki bízik benne, hogy Lajcsit legalább az ünnepekre kiengedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.