Több csecsemő holttestére bukkantak egy németországi házban

Forrás: Thinkstock -
csecsemő tragédia Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több csecsemő holttestére bukkantak rá Németország déli részén, egy bajorországi birtokon – közölte a rendőrség, amely a holtan talált babák pontos számáról nem közölt információt.

A halott csecsemőket véletlenül fedezték fel csütörtökön késő délután, miután a Wallenfelsben található házhoz kiérkeztek a mentők. A hatóságok nem számoltak be további részletekről, így azt sem tudni, mikor és miért halhattak meg a csecsemők, illetve hogy ki lakik a házban.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A helyi sajtó szerint "két holttestet" találtak, de ezt az információt a bajor rendőrségi szóvivő nem erősítette meg.

Májusban egy nőt három év és nyolc hónap börtönre ítéltek a nyugat-németországi Siegenben két gyermeke megöléséért, akiknek a holttestét fagyasztóládákban találták meg.

2013 októberében, ugyancsak Bajorországban, két halott csecsemőre bukkantak építési munkálatok közben. A nyomozás során megállapították, hogy a babák még az 1980-as években születtek. A bíróság az édesanyát egy éve felmentette, az esetleges gyilkosságot ugyanis már nem lehet rábizonyítani, az emberölés bűntette elévült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.