Udvaros Dorottya: "Mámoros boldogságban úsztam"

Fotó: Origo -
boldogság Rocksztár lemez Udvaros Dorottya éneklés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harminc év után újabb lemezt készített Udvaros Dorottya, aki nagyon élvezte, hogy újra énekelhet.

„Prózai színésznő vagyok, és sokáig nem éreztem, hogy lemezt kell készítenem. Az Átutazót egyszeri ajándéknak tartottam, és azt gondoltam, hogy ettől egy életre boldog lehetek” – mondta a Borsnak a Kossuth- és Jászai-díjas művésznő, aki most mégis új lemezzel lepte meg rajongóit.

Fotó: Origo

„Egy Cseh Tamás-dal kapcsán együtt dolgoztam Hrutka Róberttel, és annyira megtetszett az érzékenység, ahogy Tamás dalait áthangszerelte, hogy kértem tőle egy dalt. Erre ő Bereményi Gézával írt hármat, aztán kaptam még kettőt. Ekkor valami beköltözött a gerincem helyére, azonnal meghallgattam őket, és azonnal elsírtam magam. Gyönyörűnek találtam, és mámoros boldogságban úsztam” – mesélte Udvaros Dorottya.

„Imádok énekelni, és imádok rocksztár lenni! (Nevet.) Őrületes élmény, amikor az ember a prózából bekerül a zenébe. Szeretem a hivatásom, és imádok több oldalas Shakespeare-monológokat mondani, de amikor a színpadon énekelhetek, és körülöttem csodálatos zenészek játszanak, ezt az élményt semmihez nem tudom hasonlítani” – lelkendezett a színésznő.

Udvaros Dorottya: "Egyedül is jól vagyok"

A színésznő jelenleg egyedül él, de nem vetette el, hogy egyszer még férjhez menjen, azt pedig egyáltalán nem bánná, ha jönne az unoka. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.