Pintér Adrienn munka RTL Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ada, az RTL műsorvezetője is búcsúzik a csatornától. Több műsornak lesz vége januártól, köztük az általa vezetett Reflektornak is. Ada már egy ideje tudta, hogy nem hosszabbítják meg a szerződését, erről mesélt.

Már hónapok óta tudja Ada, a Reflektor háziasszonya, hogy nem hosszabbítják meg 2016-tól a szerződését az RTL-nél.

Forrás: Ada / Facebook

"Imádom, hogy most mindenhol azt olvasni, hogy karácsony előtt kirúgtak és repülök, de ezt meg kell cáfolnom. Valóban távozom a képernyőről, de ez nem ért meglepetésként, hónapok óta tudom, és tudatosan így is terveztem a jövő évemet. Úgy készültem, hogy ne érjen meglepetés, és így is történt. Bár a médiában most ez egy friss téma, számunkra nem újkeletű dolog, megvolt már a B tervem" - nyilatkozta az Origónak.

Ada azt tervezi, tovább egyengeti személyi edzői karrierjét, amit már ősszel elkezdett, és vendégkört alakít ki. Most első számára a sport.

Persze a Reflektor stábja is hiányozni fog neki. "Nagyon szerettem a csapatot és a napjaim része volt a műsor, de a korábbi tapasztalataimnak hála most fel tudtam készülni arra, hogy ennek most vége és meg tudtam tervezni a jövőt. Nem kizárt, hogy visszatérek a képernyőre, de a következő időszak most másról fog szólni számomra."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.