időjárás-előrejelzés tavasz időjárás-jelentés hétvége napsütés Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az időjárás-előrejelzés szerint egy darabig még késik az ilyenkor megszokott téli időjárás: 10 fokra és napsütésre számíthatunk a hétévégén.

Pénteken a nap folyamán folyamatosan feloszlik a köd, és szinte mindehol kitisztul az idő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentéséből. Az előrejelzés szerint eső nem várható, szitálás pedig csak néhol fordulhat elő. Élénk szélre számíthatnak az Alpokalján, a Kisalföldön, illetve az északkeleti megyékben élők. A hőmérséklet naközben 2 és 8 fok között alakul, estére -3 és 3 fok közé hűl a hőmérséklet.

A hóra és a hidegre egyelőre még várnunk kell Forrás: Thinkstock

Szombaton átmenetileg megnövekszik a felhőzet, majd estétől csökkenni kezd. Záporra az északkeleten élők számíthatnak, a szél azonban több helyen is megélénkülhet. A hajnali -5-2 fok után 4 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Változóan felhős időre számíthatunk vasárnap, délelőtt több, délutántól egyre kevesebb felhővel. Csapadék nem valószínű. A szél időnként megélénkülhet. Ismét 4 és 10 fok között valószínű a csúcshőmérséklet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.