"Ezt nem a végén szokták adni?" Életműdíjat kap Bánsági Ildikó

Forrás: MTVA/Zih Zsolt -
színésznő Bánsági Ildikó közönség életműdíj Kossuth-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kossuth-díjas színésznő, a Nemzet Művésze december 10-én veheti át a közönség szavazatai alapján kiosztott kitüntetést.

Bánsági Ildikó megtisztelőnek tartja az elismerést, de még nem érzi, hogy pályája végén tartana, hiszen az idei évadban is három premierre készül – írja a Blikk.

Forrás: MTVA/Zih Zsolt

„Az életem egy fejezetének tekintem, az életműdíjakat a végén szokták adni, én pedig még rajta vagyok a pályán, tréfásan, idézőjelben azt is mondhatnám, hogy most tartok a felénél. De persze nagyon hálás vagyok érte, hiszen ezt a díjat a közönség szavazatai alapján ítélik meg, a nézők támogatása, szeretete pedig rendkívül fontos. Bátorít is ez a fajta elismerés, mert azt jelzi, valamit azért jól csináltam, és ez plusz önbizalmat ad, amire nagy szüksége van az embernek" – mondta Ildikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.