"Ezt nem a végén szokták adni?" Életműdíjat kap Bánsági Ildikó

Forrás: MTVA/Zih Zsolt -
színésznő Bánsági Ildikó közönség életműdíj Kossuth-díj
A Kossuth-díjas színésznő, a Nemzet Művésze december 10-én veheti át a közönség szavazatai alapján kiosztott kitüntetést.

Bánsági Ildikó megtisztelőnek tartja az elismerést, de még nem érzi, hogy pályája végén tartana, hiszen az idei évadban is három premierre készül – írja a Blikk.

Forrás: MTVA/Zih Zsolt

„Az életem egy fejezetének tekintem, az életműdíjakat a végén szokták adni, én pedig még rajta vagyok a pályán, tréfásan, idézőjelben azt is mondhatnám, hogy most tartok a felénél. De persze nagyon hálás vagyok érte, hiszen ezt a díjat a közönség szavazatai alapján ítélik meg, a nézők támogatása, szeretete pedig rendkívül fontos. Bátorít is ez a fajta elismerés, mert azt jelzi, valamit azért jól csináltam, és ez plusz önbizalmat ad, amire nagy szüksége van az embernek" – mondta Ildikó.

Plágiumvád: Adele most aztán tényleg nagy bajba kerülhet?http://www.life.hu/kult/20151208-adele-most-aztan-tenyleg-nagy-bajba-kerulhet-plagiummal-vadoljak.htmlA szokásosnál is valószerűtlenebb plágiumváddal álltak elő egy, a 80-as évek Törökországában népszerű kurd előadó rajongói.Kult--Jön a Valami Amerika 3http://www.life.hu/kult/20151208-jon-a-valami-amerika-harmadik-resze.htmlSzűkszavúan nyilatkozott új filmjéről az író-rendező Herendi Gábor, aki annyit azért elárult, hogy akciódúsabb, illetve a Csuja Imre-féle bűnbandán kívül egy konkurens maffiabanda is fel fog tűnni. KultOrigoKiderült! Erről szól valójában Adele dala, a Hellohttp://www.life.hu/kult/20151208-adele-elarulta-mirol-szol-nagysikeru-dala-a-hello.htmlA brit énekesnő négy év kihagyás után tért vissza legújabb albumával, amivel minden eddigi rekordot megdöntött. Adele most újabb részletekkel szolgált a lemez elkészítéséről. Kult--Magyar kislány bűvöli el a közönséget az orosz jégbalettbenhttp://www.life.hu/kult/20151208-magyar-kislany-az-5-millio-dollaros-koltsegvetesbol-keszult-szindbad-es-anna-hercegno-csaladi.htmlEgy ifjú magyar műkorcsolyázó, Schermann Regina hónapok óta dolgozik együtt az 5,5 millió dolláros költségvetésből készült Szindbád és Anna hercegnő családi jégmusical kapcsán egy profi orosz stábbal. A darab mindössze egy héten át látható Budapesten. Kult--Most durván meg lehet gazdagodni a Star Wars-relikviákbólhttp://www.life.hu/kult/20151204-a-star-wars-relikviakbol-most-nagyon-meg-lehet-gazdagodni.htmlA Csillagok háborúja következő epizódjának közeledtével egymást érik a Star Wars-aukciók, ugyanis óriásira nőtt a kereslet az egykor aprópénzen vett relikviák iránt. Kult--MÁZS 20 évet öregedett – Vajon mi történhetett?http://www.life.hu/kult/20151204-meszaros-arpad-zsolt-az-operettszinhaz-sztarja-husz-evet-oregedett-egy-szerep-kedveert.htmlDurván elmaszkírozták az Operettszínház sztárját egy darab miatt. KultRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.