Friderikusz besokallt: "Ha már nem élvezek egy munkát, akkor abba szoktam hagyni"

Forrás: facebook/Friderikusz Közösség -
Összezárva Friderikusszal Friderikusz Sándor celebek műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt a vége? Könnyen lehet, hogy a Tv2-n futó, Összezárva Friderikusszal című reality egy időre eltűnik a képernyőről. Az ok, hogy a műsorvezető kicsit nívósabb vendégeket is meg szeretne hívni magához. 

Ha a csatorna továbbra is celebközpontú epizódokat szeretne gyártani, előfordulhat, hogy a népszerű riporter nem tölt el többet 24 órát senkivel sem. Friderikusz Sándor erről a Magyar Narancsnak adott interjújában mesélt, melyben őszintén elmondta, hogy összességében mit gondol a magyar újságírásról.

Forrás: facebook/Friderikusz Közösség

"A műsor indulásakor, tavasszal abban bíztam, hogy az első néhány hónap ugyan a celebek jegyében telik, de ha a tavaszi adások nézettsége jó lesz - és jó lett, hiszen a júniusi adással már súroltuk az egymilliós nézőszámot -, akkor az őszi szezonban lehetséges lesz kevéssé ismert de érdekes embereket a maguk fordulatos történeteivel is felmutatni. (...) Ez a reményem azonban idáig nem igazán vált valóra. Azok, akik arról döntenek, hogy ki legyen a vendége egy felvételnek, csak biztonsági kűrig jutnak, a lestrapált arcokig. Ezzel magyarázható, hogy minden kereskedelmi tévét ugyanaz a 40-50 ember turnéz végig. Ki kell mondani, a gyávaság, de legalábbis a bizonytalanság áll az egész hátterében - mondta Friderikusz, aki hozzátette, hogy ha rajta múlt volna, nem ezekkel a vendégekkel láthatták volna őt a nézők. Ha a jövőben ettől a celebközpontú szemlélettől nem sikerül megszabadítanom őket, könnyen lehet, hogy ennek a műsornak nem lesz folytatása. A reprodukció ugyanis nem érdekel. Ha már nem élvezek egy munkát, akkor abba szoktam hagyni. Ez az én szakmai luxusom" - mondta Friderikusz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.