Olajtartályra bukkantak Lagzi Lajcsi birtokán

Forrás: RTL Klub -
vizsgálat Galambos Lajos olajtartály birtok Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mulatós korábban áramlopás gyanúja miatt került előzetes letartóztatásba, később azonban lopott autókat és műkincseket is kerestek rajta.

A római kori kőtábla után kutatva Lajcsi egész birtokát tüzetesen átvizsgálták. A Bors tudomására jutott, hogy a vizsgálat során felfedeztek egy hatalmas tartályt, amely a birtok hátsó szegletében, mélyen a föld alatt volt elrejtve. A vámosok kőolajszármazéknak tűnő folyadékot találtak benne.

Forrás: RTL Klub

A lap információi szerint a hatóságok a helyszínen nem tudták megállapítani sem a tartály méretét, sem azt, milyen ásványiolaj-származék van benne. Ezért mintát vettek, több liter folyadékot vittek el. Az nyilvánvalóvá vált már a helyszínen is, hogy a tartály nincs összeköttetésben Lajcsi benzinkútjával. A gyanú szerint fáradtolajat tartalmazott, és évek óta állhatott ott érintetlenül. A hivatalos vizsgálat eredménye tisztázhatja majd Lajcsit, akinek az üdvédje röviden reagált a lap megkeresésére. „A védelem nem a média­nyilvánosságra, hanem a konkrét ügy értékelő és elemző munkájára koncentrál” – közölte dr. Fröhlich Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.