Mi jöhet még? Továbbgyűrűzik Lajcsi kálváriája - Saját benzinkút volt a birtokán...

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Galambos Lajos benzinkút Galambos Lajos (zenész)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint a NAV munkatársai a napokban azért jelentek meg a mulatós legenda vidéki birtokán, mert alapos okkal azt gyanították, hogy Lajcsi boldogasszonypusztai háza mellett egy külön benzinkút üzemel.

A NAV emberei arra voltak kíváncsiak, hogy a több ezer literes tartályokban milyen üzemanyagot tárolnak, ahogy arra is, Lajos honnan szerezte be, és tudja-e igazolni számlával a vásárlást. A NAV-osok mintát vettek a benzinből, amit magukkal vittek, hogy szakértői vizsgálatnak vessék alá – írja a Blikk.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Ezekben a napokban tehát azt ellenőrzik, hogy a jelenleg Székesfehérvárott előzetes letartóztatásban lévő férfi a jövedéki terméket az előírásoknak megfelelően tartotta-e és használta-e. Ha valami szabálytalanságot találnak, nem kizárt, hogy újabb ügyben kell tisztáznia magát. Ügyvédje szerint azonban nincs mitől tartaniuk.

"Meg tudom erősíteni az értesüléseiket, valóban kiszállt a NAV a boldogasszonypusztai ingatlanra. Segítettük a munkájukat, még a mintavételezéshez szükséges eszközöket is rendelkezésükre bocsátottuk. Ügyfelem mindent a törvényeknek és a jogszabályoknak megfelelően kezel a birtokán lévő töltőállomással kapcsolatban" – nyilatkozta dr. Fröhlich Krisztián, és hozzátette: ügyfele rosszul viseli a szerinte teljesen alaptalan és ok nélküli fogva tartást.

10 kilót adott le az elmúlt időszakban, és azt, hogy egészségi állapota mindezek ellenére nem romlott le, annak köszönheti, hogy különböző étrend-kiegészítőket szed.

A birtok egyébként minden igényt kielégít, nemcsak benzinkút, de halastó, kisebb erőd, még játszótér is található rajta. A töltőállomás egyébként elsősorban arra szolgál, hogy a birtokán működő gépek üzemanyag-utánpótlása megtörténjen, csak másodsorban használják arra, hogy személygépkocsikat tankoljanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.