Kerényi Miklós Gábor Makranczi Zalán Operettszínház Én és a kisöcsém Szinetár Dóra visszatérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádta a közönség a színésznőt, aki az Én és a kisöcsém című darabban tért vissza az Operettszínház színpadára. Dórát családja is elkísérte a premierre.

Szinetár Dóra 2012-ben távozott a színháztól volt férjével, Bereczki Zoltánnal karöltve. Akkor azt pletykálták, hogy a színésznő és a színház direktora, Kerényi Miklós Gábor bizonyos kérdésekben nem értettek egyet. Mára azonban rendeződött a viszony, és Dóra a Borsnak elmondta, élvezte a színpadot és visszatérését az színházba. A direktor pedig dicsérte visszatérő színésznőjét.

Szinetár Dóra az Én és a kisöcsém című darabban Forrás: Facebook/Budapesti Operettszínház

„Dóri izgalmas, eredeti személyiség és nagyon jó színésznő. Abszolút elégedett vagyok a munkájával" – nyilatkozta Kerényi Miklós Gábor.

Dórát párja, Makranczi Zalán is elkísérte, aki bevallotta, fiúnak öltözve is vonzó számára a szerelme.
„Nekem Dóri mindig tetszik, fiúruhában is" - árulta el Zalán, és arra a kérdésre, mi tetszik neki a legjobban Dóriban, frappáns választ adott: „Ez egy buta kérdés. Minden és ezt nem csak hivatalból mondom!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.