Botrány Elton John koncertjén! Üvöltözött, és sértegetett egy fiatal lányt

Forrás: AFP/Paul Morigi -
Elton John koncert Hollywood botrány Grammy-díjas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csúnyán megalázott egy technikus lányt a többszörös Grammy-díjas zenész. Múlt heti koncertjén igencsak elvetette a sulykot.

Sir Elton John rajongói alaposan kikeltek az énekes hivatalos Twitter oldalán, és sokan elpártoltak tőle - írja az OK magazin. Az egyik koncertje alatt ugyanis megállította a show-t, és elkezdett üvöltözni egy technikus lánnyal, aki éppen a közönséget próbálta egy kicsit megszelídíteni. Az elején még csak rákiabált, hogy „kopjon le”, majd nyomdafestéket nem tűrő kifejezésekkel illette az amúgy munkáját végző lányt.

Forrás: AFP/Paul Morigi

"Te (...) technikus, mit gondolsz, ki vagy te? Ez az én (...) koncertem, ki vagy te? - folytatta Elton a kirohanását. (...) Igen, te azzal a kis szőke lófarokkal, te egy (...) vagy! Ez nem a (...) Kína, most pedig tűnj el!" - ordította a 2 gyerekes énekes.

A rajongók döbbenten figyelték az eseményeket, majd a lány sírásban tört ki és lerohant a színpadról. Pár számmal később Elton visszahívta a technikust és kérte, üljön mellé a zongorához a következő dalra. Ezt a számot pedig neki, Marianak címezte. Erről kép is készült, de sajnos elég rossz minőségűre sikeredett, a történtek után azonban bejárta a világhálót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.