Tornóczky Anita nőnek öltözött, de meghökkent saját öltözékén

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Tornóczky Anita ruha Sziget2015 öltözet tornacipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácsodálkoztunk Tornóczky Anitára, aki nőiességét végre a kutyák elé helyezte és hosszú ruhában mulatott a Szigeten. Ő is rácsodálkozot saját magára!

Tornóczky Anita legtöbbször kényelmesen, nadrágba és bakancsba öltözik, hisz így tud csak nap mint nap kutyákat menteni. A Sziget Fesztiválra kilátogatni egy jó alkalomnak tűnt, hogy megmutassa, valójában egy szexis, fiatal nő. Nemrég a Life.hu-nak elárulta,hogy néha örül annak, hogy jó néha nem rakodómunkásnak öltözni.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

" A hétköznapi viseletem olyan, hogy ha bármi miatt egy kutyát az autóba kell pakolnom, ne legyen gond. Azért nem tudok motorral sem járni, mert soha nem tudhatom, mikor kell kutyát cipelnem. Öt éve nem vettem magamnak semmi komoly ruhát. A család tudja, mit szeretnék, ők meglepnek vele. Hová is vegyem fel? A disznóólba vagy a sintértelepre? Szép ruhám pedig van annyi az életem előző szakaszából, hogy sohasem fogy el."

Most végre csinosan felöltözhetett, de öröme nem volt felhőtlen.

"El sem hiszem, de végül tornacipőt kellett húznom egy hosszú, nőies ruhához. Ez szörnyű, de legalább praktikus" - nevetett Anita, aki a haját is megnövesztette, rendkívül eredeti módon.

Hogy kik buliztak még a Szigeten itt megnézheted!

/1508/_gy_b2015811131814

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.