Zimány Linda meglepő vallomása: Jöhet az esküvő és a baba!

Forrás: fotó: Zsigmond László/Life.hu/Origo Zrt. - 2015/Zsigmond László Márton/Life.Hu -
esküvő család szerelem Zimány Linda jövő Kedves Ferenc kapcsolat gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell Hajdú Péternek vallott őszintén új szerelméről, Kedves Ferencről, és arról, hogyan tervezi a jövőt.  

Augusztusban robbant a bomba, hogy Zimány Linda és Kedves Ferenc egy párt alkotnak, majd az is kiderült, hogy a modell eszéért szeretett bele az üzletemberbe. A keményfenekű celeblány most Hajdú Péternek nyilatkozott arról, mennyire idilli a kapcsolatuk.

Forrás: fotó: Zsigmond László/Life.hu/Origo Zrt. - 2015/Zsigmond László Márton/Life.Hu

„Olyan régóta ismerjük egymást, és annyira biztos lábon áll a kapcsolatunk! Tudod, amikor úgy érzed, hogy valaki mondjuk kilencvenöt százalékban passzol hozzád mindenféle szempontból, akkor már nem keresed azt a maradék öt százalékot az életben” – mondta Linda, aki most végre „magasabb szintre léphet” az élet nevű játékban.

„Nagyon sokat segített a Los Angelesben eltöltött két év: mindent megéltem, amit szerettem volna, minden vágyam teljesült, és most tényleg itt az alkalom, hogy házasságot tervezhessek. Sőt a szakvizsgáig szeretnék egy babát is mindenképpen, aztán lehet, hogy jön még egy. Egyelőre azonban a szakvizsgáig csak egy legyen!

Ilyen boldog családot alkotunk majd: kutya, ház, gyerekek” - avatta be jövőképébe a közönséget Linda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.