Sarka Kata: "Vannak dolgok, amiket az ember legszívesebben letagadna a múltjából. A férjemnek pont ilyen Antónia"

Forrás: Zsigmond László/Life.hu, TV2 -
Sarka Kata Bálint Antónia Hajdú Péter
Emlékeztek még az ominózus telefonbeszélgetésre, amely Sarka Kata és állítólag Bálint Antónia között zajlott? Toncsi állította, nem ő zaklatta Hajdúékat, az igazságügyi szakértő véleménye szerint pedig nagy valószínűséggel az egykori szépségkirálynő hangja hallható a felvételen. De hol tart most a már bíróságot is megjárt történet? 

Bálint Antónia az utóbbi időben nem szólalt meg az üggyel kapcsolatban - a Life.hu-nak korábban hosszan mesélt a történtekről - , annyit lehet tudni, hogy állítja, nem ő hívta fel Pétert és Katát az ominózus éjszakán. Kata most a hot!-nak mesélt arról, hogy csupán azért lett ebből akkora ügy, mert Toncsi nem hajlandó bocsánatot kérni tőlük, egyébként pedig nem érdekli, ha bárki is felajánlkozik a férjének, ugyanis kapcsolatuk stabil, szeretik egymást, nem féltékeny.

"Nem bántanak ezek a dolgok, mert nagyon erős bizalmon alapuló szerelem-kötődés van köztünk Petivel. Vannak dolgok, amiket az ember legszívesebben letagadna a múltjából. A férjemnek pont ilyen Antónia. Kínos számunkra, ha egy lapon említik vele a nevünk" - mondta Kata a hetilapnak.

Forrás: Zsigmond László/Life.hu, TV2

45 kilót fogyott a börtönben Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20160122-lagzi-lajcsi-45-kilot-fogyott-a-bortonben.htmlAhogy már írtunk róla, Galambos Lajos 4 hónapja nem láthatta feleségét, Bogit. A zenészt a börtönhónapok nagyon megviselik, amelynek látványos nyoma is van. TV + Sztárok--Szerinted ki lesz az év közösségi média sztárja? Szavazz!http://www.life.hu/sztarok/20160121-szavazz-ki-lesz-az-ev-kozossegi-media-sztarja.htmlA Glamour-gálán idén is megszavazzák a közönség kedvenceit. 2016-ban új kategóriában is versenyeznek a hazai hírességek.TV + Sztárok--Hosszú combjaival csábít VV Seherezádéhttp://www.life.hu/sztarok/20160121-vv-seherezade-megmutatta-hosszu-combjait-a-facebookon.htmlA Való világból ismert Dj mindig megörvendezteti a rajongóit. Ezúttal nem a dekoltázsát, hanem a lábait csodálhatjuk. TV + Sztárok--Gáspár Győző kiakadt: "Csak úgy szerepelhetsz, ha pénzt adsz"http://www.life.hu/sztarok/20160121-gaspar-gyozo-showman-facebook-oldalan-adott-hangot-felhaborodasanak.htmlA showman Facebook oldalán adott hangot felháborodásának: véleménye szerint csak úgy kerülhet valaki a képernyőre, ha fizet érte. TV + Sztárok--Charlize Theron Budapesten járt magánklinikánhttp://www.life.hu/sztarok/20160121-charlize-theron-vilaghiru-szineszno-budapesten-jart-maganklinikan.htmlA világhírű színésznő gyermekeivel járt a luxuskórházban, ahol állítólag kislányát a nyáron örökbefogadott Augustot vitte vizsgálatra. TV + Sztárok--Rendszeresen újraírja végrendeletét Klapka Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20160121-klapka-gyorgy-rendszeresen-ujrairja-vegrendeletet.htmlNem készül a halálra Klapka György, de évekkel ezelőtt megírta a végrendeletét, amit rendszeresen megváltoztat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.