Röhrig Géza autogramjáért harcolnak Kaliforniában

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mark Davis -
Kalifornia Röhrig Géza Santa Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Saul fia ismét nagy sikert aratott, bár most inkább a főszereplőn van a hangsúly, ugyanis Röhrig Géza színészi teljesítményét díjazták szombaton a Santa Barbara nemzetközi filmfesztiválon.

Röhrig olyan színészekkel állt egy színpadon, mint az Ex Machina robotlányaként ismert Alicia Vikander, vagy A szoba gyerekszínésze, Jacob Tremblay.

Ezek után bátran kijelenthetjük, hogy Röhrig élete fordulóponthoz érkezett, hiszen tavaly ilyenkor még négygyerekes magyar költőként kereste kenyerét Brooklynban, most meg a rajongók azért tülekednek, hogy

aláírást szerezzenek tőle a vörös szőnyegek széléről.

Röhrig Géza autogramot oszt Santa Barbarában Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mark Davis

A Saul fia cannes-i sikere után Nemes Jeles Lászlóval együtt az ő karrierje is felfelé ível. Néhány hete a Variety nevű rangos szaklap tíz feltörekvő filmest válogatott össze, akikre oda kell figyelni 2016-ban.

Röhrig Géza neve is szerepel a listán.

A színész elárulta, hogy éppen egy izgalmas szerep miatt jár meghallgatásokra, de azt sajnos nem árulta el, hogy mi ez a szerep.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.