Végre otthon lehet hagyni az esernyőt!

Forrás: Thinkstock -
eső hétvége időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén bátran lehet tervezni kirándulásokat és a szabadtéri programokat! A jövő hét elején viszont újra visszatér a szomorkás idő.

Szombaton fátyolfelhős időre számíthatunk, csak délutántól sodródnak fölénk vastagabb felhők délnyugat felől, ám csapadék ebből nem alakul ki. Hajnalban az Alföldön köd képződhet, amely a délelőtti órákban feloszlik. A déli szél megélénkül. Igazi kora tavaszi időnk lesz. 10 és 15 fok között alakul a hőmérséklet. Kiváló kiránduló, kertészkedő idő valószínű.

Forrás: Thinkstock

Vasárnap nagyrészt erősen felhős lesz az ég, csak kevés napsütés lehet. Főleg a reggeli órákban fordul elő eső, zápor; illetve estétől a Tiszántúlt érheti el dél felől egy csapadéksáv. A délies légmozgás élénk marad. 12 fok körül lesz a csúcsérték.

A hét első felében szomorkás, borongós idő várható, eleinte elszórtan, délután viszont már többfelé záporokkal, reggelenként ködfoltokkal. Szerda reggel még fagy is lehet - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.