Harrison Ford megcsinálja az Indiana Jones 5-öt

Forrás: AFP -
film Steven Spielberg forgatás Harrison Ford Indiana Jones
Hosszú évek után újabb résszel jelentkezik a legendás régészprofesszor. A hírek szerint a forgatások hamarosan el is kezdődnek, persze a rég megszokott szereplőkkel.  

Tavaly május óta tudjuk, hogy biztosan folytatódik az Indiana Jones-sorozat. Kathleen Kennedy producer a Vanity Fairnek elárulta, hogy már beszélgetnek az új epizódról, és "valamikor el fog készülni". Most kiderült, hogy ez a valamikor belátható időn belül lesz: az Indiana Jones ötödik része 2019. július 19-én kerül a mozikba Steven Spielberg rendezésében, és Harrison Ford főszereplésével - írja az Origo.

Forrás: AFP
Rajongók, figyelem! Rihanna nyáron Budapesten koncertezik http://www.life.hu/kult/20160316-rihanna-nyaron-budapesten-koncertezik-sziget-fesztival-fellepo-augusztusban.htmlA barbadosi születésű popdíva augusztusban lép fel a Sziget fesztivál színpadán. Bátran kijelenthetjük, hogy a hír már most hatalmas felbolydulást okozott a rajongók körében. Kult--Jantner Emese: „Nem akartam azt érezni, hogy a baba miatt lemaradok valamiről”http://www.life.hu/kult/20160310-jantner-emese-a-frenak-pal-tarsulat-tancosa-terhes-atadja-a-szerepeit-a-tarsulatban.htmlElképesztő energiák veszik körül, még beszéd közben is táncol a teste. Jantner Emese, a Frenák Pál Társulat táncosa igazi ösztönlénynek vallja magát, aki a színpadon hol végzetes vonzerejével, hol törékenységével bűvöli el a nézőket. Terhessége miatt most egy időre el kell köszönnie a tánctól – erre azonban már régóta készíti magát lelkileg. Addig ugyanis nem szeretett volna gyereket vállalni, amíg nem érezte, hogy mindent elért már szakmailag. Kult--20 érdekesség a 20 éves Trainspottingrólhttp://www.life.hu/kult/20160307-20-erdekesseg-a-20-eves-trainspottingrol.htmlAlig néhány nappal ezelőtt múlt pontosan két évtizede, hogy Angliában bemutatták a Trainspottingot, ennek kapcsán pedig összegyűjtöttünk egy nagy adag kevéssé köztudott információt a híres-neves kultfilmről. Kult--Francia filmben kapott főszerepet Palya Beahttp://www.life.hu/kult/20160309-francia-filmben-kapott-szerepet-palya-bea.htmlPalya Bea énekel és egy önéletrajzi könyvet is írt, most pedig egy francia filmben kapott főszerepet, de emellett itthoni mukáit sem hanyagolja el. Kult--Tom Hiddleston szívesen lenne James Bondhttp://www.life.hu/kult/20160307-a-bosszuallok-foszereploje-eljatszana-james-bond-szerepet.htmlTom Hiddleston jelenleg a BBC egyik sorozatában látható, de egy interjúban elejtette, hogy szívesen eljátszaná a 007-est is. KultOrigoBarbie Szűz Mária, Ken pedig Krisztus bőrébe bújthttp://www.life.hu/kult/20160307-keresztre-feszitettek-kent.htmlKét argentin művésznek köszönhetjük a fröccsöntött megváltást: fogták Barbie-t és Ken-t és a nagy vallások szentjeinek és isteneinek bőrébe bújtatták őket. Állítólag nem a hívőket akarták megbántani, csupán ezzel akarták felhívni a figyelmet a sokszínűségre. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.