Repülős Gizi már maga sem tudja, melyik lopás miatt állt bíróság előtt

Forrás: MTI -
lopás bíróság Repülős Gizi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 90 éves K. Sándorné B. Gizellát már többször is elítélték 63 éves “pályafutása” alatt. Az idős hölgy egy újabb pere ma kezdődött el Győrben.

Fogvatartottként érkezett meg a Repülős Giziként elhíresült, idős asszony, aki már több helyről is tulajdonított el ezt-azt. Legutóbb 70 ezer forintot lopott el egy kónyi házból, ami miatt ma állt bíróság elé - derült ki a Kisalföld riportjából.

Forrás: MTI

Mivel az idős asszonyt tavaly elítélték Sopronban, Veszprémben és eljárás folyik ellene Vácott, valamint Hajdúszoboszlón, nem csoda, hogy nagy médiaérdeklődés övezi a gyakorlott besurranó tolvaj ténykedéseit, ő maga viszont nem tudta pontosan, hogy most melyik ügy miatt áll bíróság előtt.

Saját bevallása szerint betegsége miatt kutatási kényszert érez, ezért vonzzák őt elsősorban a csillogó dolgok, ha az nincs, akkor viszont a készpénzt is elteszi. Ma nem jogerősen 40 nap elzárásra ítélték K. Sándornét, aki 1953-ban került először összetűzésbe a rendőrséggel, és elmondása szerint betegségét először maga Szent-Györgyi Albert állapította meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.