Így jellemezte Steven Spielberg a Saul fiát

Forrás: AFP -
Oscar-díj film Steven Spielberg Nemes Jeles László Saul fia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemes Jeles László az Oscar-gála után találkozhatott a világhírű amerikai rendezővel, aki nem győzte méltatni a magyar csapat munkáját és a film nagyszerűségét. 

Tegnap nagyszabású sajtótájékoztatót tartottak a Toldi moziban, ahol a Saul fia főszereplője, producere, és rendezője is válaszolt az újságírók által feltett kérdésekre. Egyebek mellett kiderült, hogy Spielberg többször is találkozott Los Angelesben a magyar rendezővel, az ominózus beszélgetésen pedig azt mondta neki, hogy a Saul fia nagymértékben hozzájárul a holokauszt kollektív emlékezetéhez, és nem gondolta volna, hogy a Schindler listája után ilyen sokat kell várni hogy egy újabb ilyen alkotás készüljön - írja az Origo.

Forrás: AFP

Nemes Jeles László: "Ha Spielbergnek nem tetszene a Saul fia, az fájna!"

A magyar rendező korábban úgy nyilatkozott, hogy ha az amerikai rendező esetleg leszólná a Saul fiát, az nagyon rosszul esne neki. Nemes Jeles László a München magyarországi forgatásán már dolgozott együtt a világhírű kollégájával, de beszélgetni az Oscar-gála után sikerült hosszabban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.