Vécsi Tibor: "A kéregetés nem férfias dolog"

Forrás: MTI/Beliczay László -
Paizs Miklós Facebook Vécsi Tibor pénzgyűjtés zenész segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sickratman sikerei után a Korai Öröm énekese, Vécsi Tibor is segítséget kért a hivatalos Facebook-oldalán. A zenésznek rövid időn belül összejött egy kisebb összeg, de korántsem annyi, mint művésztársának. 

Ahogy korábban mi is megírtuk, Paizs Miklós a közösségi oldalán kért segítséget, miután elmondása szerint 162 forint maradt a zsebében. A poszt sikeresnek bizonyult, hiszen több mint hárommillió forintnyi adomány gyűlt össze a bankszámláján. Ennek apropóján tett ki egy hasonló bejegyzést Vécsi Tibor is, aki szívesen nyilatkozott a Life.hu-nak az eddig befolyt összegről.

Forrás: MTI/Beliczay László

"Végső kétségbeesésemben tettem közzé ezt a posztot. Nem érkezett mostanában annyi felkérés, és munkát sem találtam. Ilyenkor az emberen nagy frusztráció van, és ez a mindennapokba is begyűrűzik.

A kéregetés nem férfias dolog, de van, amikor nincs más választásod. Sok magyar zenésszel beszéltem, akik hasonló gondokkal küzdenek, mint én. Lehetne egy kollektív összefogás, melyhez az összes hazai előadó, aki rossz körülmények között él, csatlakozik.

Jelenleg 190.000 ezer forintot kaptam, melyet az élet ajándékának tartok. Nagyon hálás vagyok érte! Munkát is nagyon szívesen vállalok, de fontos, hogy azért értsek is hozzá" - mesélte a zenész, aki a negatív kritikákra is reagált. "Mindenki nyugodtan elmondhatja a véleményét, engem nem zavar. Az bánt, ha a sötétből szólnak be az emberek, és nem a szemembe mondják" - tette hozzá Tibor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.