Havas Henrik keményen beszólt Gönczi Gábornak - Durva mondatok!

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, Zsigmond László/Life.hu -
Gönczi Gábor műsorvezető Havas Henrik Tények
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőt hamarosan a Tények egyik híradósaként láthatjuk, ehhez pedig Havas Henriknek is volt egy-két szava. Persze a válasz nem váratott sokáig magára. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, Gönczi Gábor a TV2-höz igazolt, méghozzá a Tények műsorvezetőjeként. Havas Henrik nem hagyta szó nélkül a dolgot, és egy igen hosszú írásban fejtette ki véleményét az üggyel kapcsolatban - írja az Origo.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, Zsigmond László/Life.hu

"Ez vicc! Ő egy nagyon helyes fiú, kedvelem is, jól énekel, de tizenakárhány évig súgógépről olvasott szegény teljesen érdektelen mondatokat, és minden előzmény nélkül híradót fog vezetni?

Én az egyetemen egy évig tanítottam csak azt, mi a hír. Szerintem nem elég olvasni, érteni is kell, amit elmondunk. Egy hírműsor nem kabaré! Ez a magyar televíziózás szegénységi bizonyítványa."

Persze rövid időn belül a Fókusz egykori műsorvezetője is reagált a dologra. Elmondása szerint benne nincs harag a dolog miatt.

"Azt gondolom, hogy nem látta azt a műsort, amiben dogoztam majdnem húsz évet, mert akkor nem mondott volna ilyet.

Nem haragszom ezért, valószínűleg nem volt képben teljesen, nem volt tisztában azzal, amit most csinálok."

Újabb titok derült ki Schobert Norbirólhttp://www.life.hu/sztarok/20160411-kiderult-hogy-schobert-norbit-mas-neven-anyakonyveztek.htmlSchobert Norbi nevével kapcsolatban már korábban is voltak félreértések. Legutóbb például kiderült, hogy a fitneszguru vezetéknevét hosszú ó-val írják, most pedig még nagyobb meglepetést okozott, hiszen elmesélte, hogy Horváthként volt anyakönyvezve. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - Origo"Ez a műsor gyalázatos, színvonaltalan, botrányos" - Kiakadtak a nézők a Nagy Duettrehttp://www.life.hu/sztarok/20160411-a-tv2-nagy-duett-musorara-kiakadtak-a-nezok-mert-szerintunk-szinvonaltalan-es-nezhreetlen-volt.htmlÚgy tűnik, a sztárokat megénekeltető műsornak nem sikerült hoznia az elvárt színvonalat, a nézők ugyanis nagyon nehezen viselték a hamis hangokat és a néhol már paródiát idéző koreográfiát. TV + Sztárok--Állkapcson vágták a színpadon Debreczeni Zitáthttp://www.life.hu/sztarok/20160411-debreczeni-zitat-biga-allkapcson-vagta-a-nagy-duett-szinpadan-mikozben-enekeltek-a-republik-jo.htmlA TV2 vasárnap esti szórakoztató műsorában a modellből lett fotós is dalra fakad, ám az első produkció máris olyan helyzet elé állította, amire nem számított. TV + SztárokOrigo"Üdvözlet a kasztrált férfiak között" - Schobert Norbi túltett Hajdú Péteren ishttp://www.life.hu/sztarok/20160410-schobert-norbi-keresztes-ildikoval-a-nagy-duettben-tultett-hajdu-peteren-is.htmlSchobert Norbiinak sikerült túlszárnyalnia a műsorvezető egykori produkcióját a Nagy Duettben, ráadásul egy technikai baki is nehezítette az a fitneszguru és Keresztes Ildikó előadását. TV + SztárokOrigoKi gondolta volna? Pachmann Péternek énekesi múltja is vanhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-pachmann-peter-nem-eloszor-all-szinpadra-a-nagy-duettben.htmlNem teljesen idegen A Nagy Duett nem profi fellépőjétől az éneklés. A TV2 híradósának ugyanis volt már egy koncertturnéja.TV + SztárokOrigoKibontakozóban egy Farm-szerelem: Brigi és Gergő között több van, mint barátsághttp://www.life.hu/sztarok/20160410--farm-gergo-es-farm-brigi.htmlBrigi és Gergő a beköltözés óta kedvelik egymást, de egy ideje úgy tűnik, szerelmi kapcsolat kezd kibontakozni köztük. Ám amíg Gergő egyedülállóként költözött be a Farmra, addig Brigit egy férfi várja kint. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.