Egy játék miatt ütöttek le a Keleti pályaudvarnál egy idős hölgyet

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
idős nő súlyos testi sértés Keleti pályaudvar eljárás Budapest bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagyjából 180 centiméteres, 30 év körüli férfi minden előzmény nélkül ütötte ki ököllel a 78 éves nőt. A rendőrség súlyos testi sértés miatt nyomoz.

Vasárnap délelőtt fényes nappal ütött le egy férfi egy idős nőt a Keleti pályaudvarnál - írta meg egy egy arra bicikliző szemtanú Facebook posztja alapján a Bors.

Forrás: MTI/Máthé Zoltán

A 78 éves hölgy a 7-es busz keleti pályaudvari megállójában szállt le, amikor a tettes ököllel kitütötte őt, majd tovább sétált, és felszállt az 5-ös buszra. Az asszonynak, akinek felrepedt a szája, a BKV munkatársai nyújtottak elsősegélyt, amíg megérkeztek a helyszínre a mentő és a rendőrség.

Súlyos testi sértés miatt keresik a férfit, akit nem csupán a biciklis szemtanú, hanem a közeli drogéria kamerája is rögzített. A feltételezések szerint a támadás hátterében egy játék is állhat, amelynek lényege, hogy minél több embert üssenek ki az utcán anélkül, hogy elkapnák őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.