Az Éjjel-nappal Budapest sztárja újabb lehetőséget kapott

Forrás: sajtoklub.rtlklub.tv -
Polyák Rita Éjjel-nappal Budapest RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár kiírták a sorozatból a Polyák Rita által alakított karaktert, Reginát, a kamerák mögött továbbra is részt vesz a sorozat életében. Rendezőként dolgozik, de emellett a jövőben saját zenekarára is szeretne koncentrálni. 

Énekesi karrierje a tévés szereplés miatt szorult háttérbe, de rendezőként arra is lesz ideje, hogy koncentráljon a zenekarára. Nem az Éjjel-nappal Budapest volt az első televíziós produkció, amiben feltűnt Polyák Rita. Korábban a Csillag születikben is elindult, valamint A gyanú árnyékában című sorozatban is láthattuk őt.

Forrás: sajtoklub.rtlklub.tv

Olyan ember vagyok, aki egy fenékkel egyszerre több lovat is megül,úgyhogy mindig vannak kisebb munkák, felkérések. Megyek szinkronizálni, készítek dalokat, teljes az életem, nem hiányként élem meg, hogy kiírtak” - mondta Rita az Origónak, hozzáétette, örül annak, hogy új lehetőséget kapott a csatornától. “Az utolsó forgatási hónapomban már tanultam a rendezést, így miután kiírtak a sorozatból, négy nap pihenés után már mentem próbanapokra. Jól sikerült, így lehetőséget kaptam, hogy a hat rendező egyike lehessek” - mondta a Regina karakterét megformáló színésznő, aki korábban az Operettszínházban is játszott.

Világéletemben éneklésből és színészetből éltem, bekerültem az Operettszínházba, de egy év után úgy éreztem, hogy nem vagyok a helyemen”

Talán jobb lett volna, ha később kerülök be ebbe a világba, mert máshogy hasznosíthattam volna az ott szerzett tudást, kapcsolatokat. Kétségkívül sokat segített”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.