Selma Blair bocsánatot kért a repülőn kitört botrány miatt

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jamie Mccarthy -
repülő színésznő alkohol Selma Blair
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Roppant kellemetlen helyzetbe került a Doktor Szöszi egyik főszereplője. A 43 éves színésznő keddi repülőútja alkalmával totálisan kiütötte magát: gyógyszerrel keverte az alkoholt, a leszállás után kórházba kellett szállítani.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a színésznő hétvégén Mexikóba utazott négyéves kisfiával és exével, hogy egy kicsit kikapcsolódjanak. A hazafelé tartó repülőúton azonban Selma rengeteget ivott, gyógyszert is bevett,

így pillanatok alatt lerészegedett.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jamie Mccarthy

De ez még semmi: a színésznő őrjöngeni kezdett, és a következőket kiabálta: "Megégeti az intim tájaimat. Nem enged enni vagy inni. Bánt engem. Meg fog ölni."

Selma Blair és Sarah Michelle Gellar a Kegyetlen játékokban Forrás: InterCom

A színésznő azóta elhagyhatta a kórházat, és bocsánatot kért az incidens miatt.

"Nagyon nagy hibát követtem el! A jól sikerült vakáció után, amikor a fiammal és az apjával repültem haza, gyógyszert és alkoholt is fogyasztottam,

ez pedig teljesen kiütött.

Olyan dolgokat is mondtam, amiket nagyon-nagyon sajnálok. Az egyetlen, amit a helyzethez képest szerencsésen megúsztam, hogy a fiam és a volt kedvesem aludtak, és zenét hallgattak, így nem látták és hallották az egészet" - mondta Selma a Vanity Fair-nek, majd hozzátette, hogy az utasoktól is elnézést kér, valamint köszönettel tartozik azoknak, akik segítettek neki, abban a nehéz helyzetben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.