Élő zombitámadás: a csendes negyed lakóit élőhalottá vált drogosok rémisztgették

Forrás: giphy.com -
drog kórház K2 túladagolás zombi
Több mint 30 embert vittek be túladagolás gyanújával Brooklyn egyik negyedéből. Mindegyikük a K2 nevű szintetikus marihuánát használta, mielőtt zombivá válva kóborolt volna az utcán.

Sokkal veszélyesebb a marihuánánál az a K2 nevű szintetikus szer, ami egyre elterjedtebb a világon. A használók szinte eszméletüket vesztik, de az biztos, hogy nincsenek tudatuknál. Összeesnek az utca közepén, vagy éppen lemerevednek. Néhány nappal ezelőtt ennek a szernek a használata miatt szállítottak 33 embert kórházba, miután Brooklyn egyik negyedét elárasztották a zombivá vált drogfogyasztók.

Képünk illusztráció Forrás: giphy.com

Egy helyi lakos videóra vette az esetet, ami valóban úgy néz ki, mint egy filmből vett jelenet. Ő maga is zombitámadásként jellemzi az eseményeket. Ennek a szernek a használata egyre nagyobb problémát okoz világszerte - írja a New York Times.

A legsokkolóbb videó terrortámadásról: vérfagyasztó képsorok, csak erős idegzetűeknek (18+)http://www.life.hu/news/20160715-sokkolo-video-a-nizzai-terrortamadas-utan-mindenutt-holttestek-es-emberi-maradvanyok-hevertek.htmlCsütörtök este a francia nemzeti ünnepen hajtott bele egy kamion a tűzijátékra váró tömegbe. Eddig 84 halálos áldozatot követelt a terrortámadás, köztük sok a gyermek. Sokkoló volt a Promenade des Anglais sétány látványa a támadás után. News--Ez a legmegrázóbb fotó Nizzából (18+)http://www.life.hu/news/20160715-84-a-halalos-aldozatok-szama-nizzaban-koztuk-sok-a-gyerek.htmlCsütörtök este a francia nemzeti ünnepen a tűzijátékra váró tömegbe hajtott egy tunéziai származású Nizzában élő férfi. Cikcakkban haladt, hogy minél több embert gázoljon el a Promenade des Anglais sétányon. A halálos áldozatok száma 84-re emelkedett, köztük sok a gyerek. News--Egy magyar sérültje biztosan van a nizzai terrortámadásnakhttp://www.life.hu/news/20160715-egy-magyar-serultje-biztosan-van-a-nizzai-terrortamadasnak.htmlTömeges gázolás történt Nizzában csütörtök este. A tunéziai származású nizzai elkövető kamionnal a tűzijátékra váró tömegbe hajtott. A legfrissebb információk szerint 84 halálos áldozatot követelt a támadás. Rengeteg sérültje is van a gázolásnak, köztük egy magyar is. News--Meghalt Esterházy Péterhttp://www.life.hu/news/20160714-meghalt-esterhazy-peter-iro.htmlElhunyt Esterházy Péter Kossuth-díjas író, a mai magyar prózairodalom egyik legjelentősebb alakja. A tragikus hírt a család és a Magvető Kiadó közölte. Az idei könyvhéten, azaz 2016. június 9. és 13. között jelent meg Esterházy Péter Hasnyálmirigynaplója, amelyben betegségéről írt. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoRekord nagyságú halat fogott egy 9 éves kislányhttp://www.life.hu/news/20160714-rekord-nagysagu-halat-fogott-egy-9-eves-kislany.htmlSoha, senki nem fogott még akkora halat az Egyesült Államokbeli Marylendben, mint a 9 éves Emma Zajdel. News--Viharvadászok akcióban! Ekkora villámokat hozott a tegnap esti vihar!http://www.life.hu/news/20160714-ekkora-villamokat-hozott-a-vihar-budapestre.htmlAhogy az időjósok is előre jelezték, tegnap este viharokkal és heves széllökésekkel érkezett meg a hidegfront. Természetesen Budapesten is lecsapott az ítéletidő, a viharvadászok viszont örülhettek a villámfényes éjszakának. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.