Jessica Simpson dögösebb, mint valaha: íme, a bikinis sztár!

Forrás: Instagram/Jessica Simpson -
fotó színésznő dögös Jessica Simpson bikini
A 35 éves Jessica Simpson vadítóbban néz ki, mint valaha. Ő saját bevallása szerint mégis "őstörténetiű" korúnak érzi magát.

"Boldog szülinapot, dinoszaurusz! Kiegészítesz engem. Ace hároméves lett, én pedig őstörténeti korúnak érzem magam" - írta a kép mellé a szőke híresség, akinek kislánya pár nappal ezelőtt ünnepelte a születésnapját. A sztár persze nyilvánvalóan csak viccel, hiszen annak ellenére, hogy így repül az idő, és már ekkorák a gyermekei, július 10-én még csak a 36-ot tölti be.

Forrás: Instagram/ jessicasimpson
Molnár Anikó: "Mert bizony egy férfi nem attól férfi, hogy pöcse van... Az édes kevés..."http://www.life.hu/sztarok/20160702-molnar-aniko-a-facebookon-akadt-ki.htmlEgynapos fotóját mutatta meg Facebook-követőinek Molnár Anikó, de volt, akinek ez a kép is alkalmat adott arra, hogy belekössön az egykori valóságshow-szereplőbe. TV + Sztárok--Csobot Adél kísérteties hasonmása tűnt fel a tehetségkutatóbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160701-csobot-adel-hasonmasa-calysta-bevier-az-amerikai-got-talent-tehetsegkutatoban-tunt-fel.htmlNéhány nappal ezelőtt lépett az amerikai Got Talent színpadára egy fiatal lány, aki akár Csobot Adél is lehetne, hiszen elképesztő köztük a hasonlóság. TV + Sztárok--Terence Hill is elkísérte utolsó útjára Bud Spencerthttp://www.life.hu/sztarok/20160701-terence-hill-elkiserte-utolso-utjara-bud-spencert.htmlTerence Hill is végső búcsút vett bunyóstársától, egyben legjobb barátjától, a 86 évesen elhunyt Bud Spencertől. Az olasz színész temetését csütörtökön Rómában a Popolo téri Montesantói Madonna-bazilikában tartották, ahol a Különben dühbe jövünk főcímdala is felcsendült. TV + SztárokOrigoA szexi celeb kismamák éve van - Döntsd el, ki a legdögösebb pocakos!http://www.life.hu/sztarok/20160629-a-szexi-celebkismamak-eve-van-liptai-claudia-csobot-adel-janicsak-veca-peter-szabo-szilvi-baby-gabi.html2016 a sztárbabák éve, hiszen a gólya sűrűn látogatta vagy látogatja majd a sztárotthonokat. Vajon kinek áll jobban a kismamapocak, Liptai Claudiának vagy Csobot Adélnak? TV + Sztárok--Elhagyta az országot Oravecz Nóra: felszámolta itthoni életéthttp://www.life.hu/sztarok/20160630-elhagyta-az-orszagot-oravecz-nora.htmlA fiatal írónő Lisszabonba költözött. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huKiss Daniella lassan átadja koronájáthttp://www.life.hu/sztarok/20160630-a-miss-world-hungary-tavalyi-gyoztese-kiss-daniella-elarulta-kik-a-favoritjai-az-idei-lanyok-kozul.htmlA Miss World Hungary tavalyi győztese, Kiss Daniella elárulta, kik a favoritjai az idei lányok közül. Azt is megtudtuk, hogyan élte meg az elmúlt évet és hogy mire figyelmeztetné az idei jelölteket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.