Csobot Adél kísérteties hasonmása tűnt fel a tehetségkutatóban

Csobot Adél Got Talent Amerika Hasonmás
Néhány nappal ezelőtt lépett az amerikai Got Talent színpadára egy fiatal lány, aki akár Csobot Adél is lehetne, hiszen elképesztő köztük a hasonlóság. 

A világon mindenkinek van valahol egy hasonmása, Csobot Adélé nemrég tűnt fel egy amerikai tehetségkutatóban. A 16 éves fiatal lány ráadásul énekesnőként lépett a Got Talent színpadára, küzdelmes múltjáról is beszélt a műsorban. Fiatal kora ellenére már megküzdött a rákkal. Calysta Bevier egyből elvarázsolta az összes zsűritagot csodálatos hangjával!

Forrás: Youtube
Terence Hill is elkísérte utolsó útjára Bud Spencerthttp://www.life.hu/sztarok/20160701-terence-hill-elkiserte-utolso-utjara-bud-spencert.htmlTerence Hill is végső búcsút vett bunyóstársától, egyben legjobb barátjától, a 86 évesen elhunyt Bud Spencertől. Az olasz színész temetését csütörtökön Rómában a Popolo téri Montesantói Madonna-bazilikában tartották, ahol a Különben dühbe jövünk főcímdala is felcsendült. TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki 14 évvel ezelőtt Liptai Claudia: nosztalgikus fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160701-liptai-claudia-es-till-attila-14-evvel-ezelott-igy-nezett-ki-a-legendas-musorvezeto-paros.htmlA csinos kismama egy igazán különleges fotót tett közzé a közösségi oldalán. Claudia ezzel a képpel fejezte ki szeretetét a barátja iránt. TV + SztárokOrigoA szexi celeb kismamák éve van - Döntsd el, ki a legdögösebb pocakos!http://www.life.hu/sztarok/20160629-a-szexi-celebkismamak-eve-van-liptai-claudia-csobot-adel-janicsak-veca-peter-szabo-szilvi-baby-gabi.html2016 a sztárbabák éve, hiszen a gólya sűrűn látogatta vagy látogatja majd a sztárotthonokat. Vajon kinek áll jobban a kismamapocak, Liptai Claudiának vagy Csobot Adélnak? TV + Sztárok--Mókás! Így még sosem láthattad Hosszú Katinkát: videó! http://www.life.hu/sztarok/20160701-hosszu-katinka-a-sportolono-megmutatta-humoros-oldalat-igy-enekel-a-vilagbajnok-video.htmlAz olimpikon úszónő - aki jelenleg nagyon-nagyon szerelmes - újabb motiváló üzenettel látta el Facebook-oldalának követőit. TV + Sztárok--Schobert Norbi elkápráztatta Demcsák Zsuzsáthttp://www.life.hu/sztarok/20160701-schobert-norbi-fitnesz-edzo-elkapraztatta-demcsak-zsuzsat-a-tv2-musorvezetojet-akinek-fogadasbol.htmlA fitneszguru elvesztett egy fogadást, amit a műsorvezetővel kötött, így pazar menüvel kedveskedett Zsuzsának. TV + SztárokOrigoKucsera Gábor szőrösen szereti, avagy ebben a videóban tényleg a méret a lényeg!http://www.life.hu/sztarok/20160701-kucsera-gabor-szorosen-szereti.htmlAz Édes Élet sztárjai a legújabb videóban ismét megleptek minket! Van itt minden: méretes szuszpenzor, félmeztelen Kucsera Gábor, és egy jókedvű Bárdosi Sanyi, aki ellátta a kajakozót a jobbnál jobb tanácsokkal, mint például azzal, hogyan használja a borotvát odalent is... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.