Állítják: nőket bántalmazott egy Rióba készülő magyar olimpikon

Forrás: Thinkstock -
szórakozóhely Budapest bántalmazás olimpikon RioLife2016 Rió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy magyar olimpikon, aki részt vett a londoni játékokon, és készül Rióba, állítólag belekötött egy hölgytársaságba egy budapesti szórakozóhelyen. 

Két hölgyet is a földre lökött, egyet pedig a falhoz vágott egy magyar olimpikon sajtóértesülések szerint. Az eset egy budapesti szórakozóhelyen történt, akik elismerték, hogy volt konfliktus, de a sportolóra való tekintettel nem kívánnak ezzel foglalkozni.

Forrás: Thinkstock

A szórakozóhelyen a sportoló a barátnőjével bulizott, ahol egy nagyobb hölgytársaság is jelen volt, éppen leánybúcsút tartottak.

Az egyik sértett beszámolója szerint a DJ pult előtt táncoltak, amikor érezték, hogy valaki többször leönti őket valamilyen itallal.

A sokadik eset után fordultak oda a fiúhoz, hogy számon kérjék. A hölgy szerint az olimpikon agresszív volt, ordítozott, és arcon locsolta őket a sörrel. Ekkor

az egyik lány hátrébb tolta a férfit, aki ezután erővel a földre lökte a lányt.

A sértett ezután meglökte az olimpikont, hogy barátnőjének legyen ideje felkelni, de ezután ő is a földre került. A menyasszony is odaért, őt erőből a falhoz vágta a sportoló.

Forrás: Thinkstock

Állítólag az olimpikon végig dühöngött és ordítozott,

a biztonságiak sem tudták megfékezni csak úgy, hogy a földre teperték, és néhány ütést is mértek rá.

Barátnője eközben mellette sírt, és azt kérdezgette, hogy lehet így bánni egy olimpikonnal. A hölgyek ezután hazamentek, nem tudnak arról, hogy rendőrök kiérkeztek volna a helyszínre.

A szórakozóhely megerősítette, hogy történt ilyen eset, de nem kívánnak vele foglalkozni a sportolóra való tekintettel,

a fiatalember ügyvédje pedig annyit mondott, ártana védencének ez az ügy az olimpia előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.