A Life.hu szerkesztősége így szurkol a magyar vízilabdacsapatnak

víz szurkolás olimpikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Játsszanak bárhol, bármikor, vízilabda csapatainknak idegenben is ugyanannyi buzdításra van szüksége, mint amikor itthon mérkőznek meg. Tegyünk azért, hogy külföldön is azt érezhessék, a magyar szurkolók energiája minden pillanatban velük van és erőt ad nekik a sikerhez!

Az E-on júliusban 11 helyszínes vízgyűjtő roadshow keretében járja az országot, amelynek állomásain téged is szeretettel várnak. Látogass el a gyűjtőpontok egyikére és vidd magaddal a sportolók számára felajánlott maximum 2 dl mennyiségű vizet. Ezeket összegyűjtik, megtisztítják, és végül kis üvegcsékbe töltik. A magyar vizek esszenciáját limitált kiadású, egyedi tervezésű ezüst amulettekbe helyezik, majd átadják a sportolóknak, hogy idegenben is úgy érezhessék: az Egy Csepp Hazai Pályán keresztül velük van a szurkolók támogatása. Itt megtalálod a roadshow állomásait és időpontjait, itt keresd a helyszíni installációkat!

A Life.hu szerkesztősége július 12-én, az Alléé bevásárlóközpont előtti gyűjtőponton adta le a sportolók amulettjébe szánt tiszta vizet. Mi így szurkolunk a hazai vízilabda csapatnak. Sok sikert Rióban, mi veletek vagyunk!

Vadas Judit, a Life.hu vezető szerkesztője és Vass Sonja lapmenedzser az Alléé bevásárlóközpont előtti gyűjtőponton Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.